Καπετάνος: «Δείξαμε χαρακτήρα, πριν τη δύσκολη συνέχεια»

Πρωταγωνιστής του αγώνα και ο Κώστας Καπετάνος με το πρώτο που πέτυχε με τη φανέλα του Άρη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο μέσος των κίτρινων μιλώντας μετά τον αγώνα παραδέχθηκε ότι ήταν μια δύσκολη νίκη.

«Δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου στις γιορτές, δουλέψαμε σκληρά γιατί θέλαμε να νικήσουμε στο εξ αναβολής παιχνίδι με τη Δόξα και τα καταφέραμε» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού.

Για τη σημασία της νίκης τόνισε: «Η Δόξα μπορεί να μην είναι μια τόσο δυνατή ομάδα, αλλά όταν κερδίζεις τέτοιες ομάδες δείχνεις χαρακτήρα και εμείς το κάναμε. Με τον Παναιτωλικό χάσαμε δυο βαθμούς εξαιτίας των δικών μας λαθών και αυτό δεν έπρεπε να γίνει».

Ο Καπετάνος στάθηκε στο γρήγορο γκολ: «Σήμερα ευτυχήσαμε να κάνουμε νωρίς το 1-0. Το γρήγορο αυτό γκολ, μας έδωσε τη δυνατότητα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, άσχετα εάν η Δόξα έπαιζε με 10 παίκτες και ήρθε η νίκη, μια και μας περιμένει μια δύσκολη συνέχεια, στην οποία πιστεύω θα ανταπεξέλθουμε».

Για τις δυσκολίες που έδειξε η Δόξα είπε: «Δεν ήταν εύκολη αντίπαλος. Η Δράμα έχει καλούς παίκτες, έναν αξιόλογο προπονητή, ένα καλό σύνολο, ίσως της λείπει ο παίκτης που θα την ‘τραβήξει’ και μπορεί να πάρει θετικά αποτελέσματα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top