Άνοιξε τα χαρτιά του ο Κάμπος, κατέληξε στην ενδεκάδα

Η χθεσινή προπόνηση ήταν και η πρώτη κατά την οποία ο Πάουλο Κάμπος άνοιξε τα χαρτιά του αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Αρναίας στο “Κλ. Βικελίδης”.

Ομάδα που κερδίζει, δύσκολα αλλάζει, γνωμικό που ασπάζεται απολύτως ο βραζιλιάνος τεχνικός που δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προσώπων, εμπιστευόμενος απόλυτα την συνταγή που του χάρισε το νικηφόρο σερί των τριών τελευταίων αγώνων.

Μοναδική διαφοροποίηση σχετικά με το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Καβάλα, η αναμενόμενη επιστροφή στην ενδεκάδα του Δημήτρη Σουνά που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του (είχε συμπληρώσει κάρτες).

Από εκεί και πέρα θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει για ακόμα μία αγωνιστική ο Καρατζιοβαλής με τους Λιόλιο, Φερνάντες, Γκόλια και Γκίνο να συνθέτουν την αμυντική γραμμή του Άρη. Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Προβατίδης και Παπαδόπουλος στο κέντρο, ενώ οι Σουνάς και Ατματσίδης θα παίξουν στα άκρα αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστούν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Καπνίδης και Πόι.

To Top