ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Άνοιξε το ροτέισον, ξεκουράστηκαν οι βασικοί ενόψει Άλμπα

Πέρα από την επιστροφή στις νίκες ένα στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό ενόψει του αγώνα με την Άλμπα την Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο είναι ότι ο Δημήτρης Πρίφτης βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να έχει τους βασικούς του παίκτες σχετικά ξεκούραστους.

Έγινε το παιχνίδι εύκολο, εξασφαλίστηκε η νίκη αρκετά γρήγορα και έτσι ο τεχνικός του Άρη άνοιξε το ροτέισον. Είναι χαρακτηριστικό ότι τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής είχε χθες ο Οκάρο Γουάιτ, 26 λεπτά και έχει και αυτό την εξήγησή του, διότι το τεχνικό τιμ προσπαθεί να βάλει τον Αμερικανό και πάλι σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Οι δύο περιφερειακοί, Ντομινίκ Γουότερς και Τζερέλ Μακ Νιλ από το Βερολίνο έδειξαν ότι βρίσκουν και πάλι τη φόρμα τους. Χθες αγωνίστηκαν 21 και 13 λεπτά αντίστοιχα. Ο Τζαμέλ Χάγκινς είναι ένα κεφάλαιο μόνος του, γιατί παραμένει εκτός κλίματος και προσπαθεί να βρει τον εαυτό του. Έπαιξε 17 λεπτά, αλλα είχε πολλά προβλήματα απέναντι στον Καββαδά.

Χρόνο πήραν και οι αναπληρωματικοί. Με εξαίρεση τον Τσούπκοβιτς (07:36) και τον Δίπλαρο (06:22) οι υπόλοιποι είχαν διψήφιο αριθμό λεπτών στη συμμετοχή τους.

To Top