ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Γουάιτ: “Θα τη βρούμε τη λύση! Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παραμένουμε καλή ομάδα”

Για τον Οκάρο Γουάιτ η χθεσινή νίκη είχε ξεχωριστή σημασία γιατί μέσα από αυτό το αποτέλεσμα βρήκαν και πάλι αυτός και οι συμπαίκτες του την χαμένη αυτοπεποίθησή τους. Πλέον σκέφτονται πώς θα κερδίσουν την Άλμπα για να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους στην Ευρώπη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπογράμμισε πως “θέλαμε απλά να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε καλά. Μετά τα προηγούμενα παιχνίδια και τις εμφανίσεις μας, το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι αυτοπεποίθησης. Καταφέραμε και επανακτήσαμε την αυτοπεποίθησή μας και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια” και πρόσθεσε: “Υπάρχουν περίοδοι που κάθε ομάδα στη διάρκεια κάθε σεζόν υποφέρει. Νομίζω ότι για μας η περίοδος που προηγηθηκε ήταν κάτι ανάλογο. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας, παραμένουμε καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να επανέρθουμε στη σωστή κατεύθυνση”.

Ρωτήθηκε για το παιχνίδι με την Άλμπα στο Αλεξάνδρειο και την πίστη για πρόκριση και απάντησε ότι “ένα πράγμα που δεν θέλουμε να κάνουμε είναι να ηττηθούμε στην έδρα μας. Έρχεται η Άλμπα, μία πολύ δυνατή ομάδα και θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, πρώτα και πάνω απ’ όλα. Ξέρουμε πόσο μεγάλο είναι αυτό το παιχνίδι για την πορεία μας στο Γιούροκαπ. Πρέπει να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά για αυτό το παιχνίδι από αύριο”.

Σε ερώτηση για το πώς είναι το ηθικό της ομάδας μετά τις τέσσερις σερί ήττες και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί απάντησε: “Το καλό με το μπάσκετ είναι ότι είμαστε επαγγελματίες. Υπάρχουν τα πάνω, υπάρχουν και τα κάτω. Όταν χάνεις τέσσερα παιχνίδια σερί, υπάρχει πίεση, πίεση από παντού. Ειδικά από τους φιλάθλους και περισσότερο όταν βρίσκεσαι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Άρης. Πρέπει να συνηθίσουμε σε αυτή την πίεση κι ως επαγγελματίες να βρίσκουμε τρόπους να τη διώχνουμε από πάνω μας. Το παιχνίδι με τον Αρκαδικό ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε κάτι τέτοιο ενόψει και των επόμενων αγώνων. Θα βρούμε τη λύση, είμαστε μία καλή ομάδα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μας συνέβη κάτι ανάλογο, αλλά θα βρούμε την άκρη και θα επανέρθουμε”.

Κατέληξε με αναφορά στον κόσμο: “Θέλω να τους ευχαριστήσω που μας στηρίζουν σε όλη τη χρονιά και σε αυτούς που έπαψαν να πιστεύουν σε μας μετά από τις τέσσερις ήττες, θέλω να τους ευχαριστήσω επίσης. Είμαι παίκτης και είναι φίλαθλοι και κρίνοντας από τη μεριά τους, μπορώ να τους καταλάβω. Ξέρουμε ότι τους πλήγωσαν οι τέσσερις ήττες, όπως πλήγωσαν κι εμάς. Τους καταλαβαίνω αλλά θέλω να τους ενθαρρύνω να συνεχίζουν να μας στηρίζουν για να μας βοηθήσουν να ανακάμψουμε και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις και στο πως παίζαμε νωρίτερα”.

To Top