ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Περίεργη η απόλυση Μπλατ! Ντροπιαστικό για το πρωτάθλημά μας αυτό που συνέβη, όπως συνέβη…”

Με τον πιο δυναμικό τρόπο ο πρόεδρος της Ένωσης Προπονητών του ΝΒΑ και τεχνικός των Μάβερικς, Ρικ Καρλάιλ στήριξε τον Ντέιβιντ Μπλατ, χαρακτηρίζοντας “περίεργη” την απόφαση των Καβαλίερς να τον απολύσουν, όντας πρώτος στην Ανατολή.

Ο Ρικ Καρλάιλ τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ντροπιαστικό για το πρωτάθλημά μας ότι κάτι τέτοιο συνέβη με τον τρόπο που συνέβη. Είναι απλώς περίεργο! Σε αφήνει άδειο από συναισθήματα, γιατί ο Μπλατ είναι ένας εξαιρετικός τύπος και έκανε εξαιρετική δουλειά εκεί”.

rick-carlisle-nba-cleveland-cavaliers-dallas-mavericks-850x560

Τόνισε επίσης πως ο Μπλατ “είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία του αθλήματος”, αναφερόμενος στην επιτυχία που έχει στην Ευρώπη και το παγκόσμιο μπάσκετ. Εγκωμίασε τον Μπλατ για την επιτυχή προσαρμογή του στο παιχνίδι του ΝΒΑ, αφού είχε περάσει όλη την καριέρα του στην Ευρώπη.

Κατέληξε λέγοντας πως “οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να κάνουν αλλαγές, αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ θα είναι από τα πιο ηχηρά ονόματα το καλοκαίρι, όταν ανοίξει μια θέση, αν αποφασίσει να μείνει (στο ΝΒΑ). Μετά από αυτό απλά ελπίζεις ότι ένας τύπος σαν αυτόν θα έχει μια ευκαιρία ακόμα να κοουτσάρει στο ΝΒΑ”.

To Top