ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άντε και εκπομπή στο Mega με τον… Τσουκαλά! Ο ΠΑΟΚ τιμάει τους εμπνευστές του πανό του Βόλου (video-photo)

Άντε και εκπομπή στο Mega με τον… Τσουκαλά! Ο ΠΑΟΚ τιμάει τους εμπνευστές του πανό στο μπαράζ του Βόλου, στο πρόσωπο του αρχηγού τους!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Δεν πέφτει κανείς από τα σύννεφα. Κρατάει χρόνια άλλωστε, αυτή η κολόνια. Από τότε που ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, τιμούσαν τον δικό τους… Βαλεντίνο και βάδιζαν σαν ερωτευμένοι “χέρι-χέρι” στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα. Τι είχαν να χωρίσουν; Ο Άρης ήταν πάντα το κοινό τους πρόβλημα.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τις δεκάδες των παικτών που κατηφόρισαν στο λιμάνι του Πειραιά τα τελευταία σαράντα χρόνια, τις κοινές κρατικές χορηγίες, την συνεργασία με τον Γλου ή τα “αναίμακτα” περάσματα από την Τούμπα του Ολυμπιακού; Τότε που ο υποψήφιος βραβευμένος κατήγγειλε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης τις στενές σχέσεις “τρίτου τύπου” των δυο κρατικοδίαιτων συλλόγων. Όπως και σήμερα που ομολόγησε ότι: “την δεκαετία με Βουλινό και μετά ο Ολυμπιακός κέρδιζε αβαβά στην Τούμπα”.

Όπως φυσικά και το… κερασάκι στην τούρτα. Την κοινή κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο μπαράζ του 1980 στον Βόλο και το… θρυλικό πανό, στο οποίο η “θύρα 4 ευχόταν ολόψυχα την κατάκτηση του τίτλου” στην ομάδα του Πειραιά. Προφανώς με την ευκαιρία του αγώνα της Κυριακής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ξύπνησαν οι… γεροντοέρωτες και θα βραβευτεί ο επικεφαλής εκείνης της κερκίδας, κατά κόσμον “Μανάβης”! Προφανώς επίσης, θα βραβευτεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εκτός αν δώσουν από κοινού ένα βραβείο.

Πολύ σύντομα δεν αποκλείεται να δούμε και κοινή εκπομπή με τον Τσουκαλά στο Mega… Προτείνουμε από τώρα το όνομα της: “Εξυγίανση”; “Αξιοπρέπεια”; Άντε γεια”!

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα όπου ο… βραβευμένος αναφέρει: “την δεκαετία με Βουλινό και μετά ο Ολυμπιακός κέρδιζε αβαβά στην Τούμπα”.

To Top