Βάντερσον στους οπαδούς της Λαμίας: “Θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο με Άρη, ΟΦΗ”

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μαζί με παίκτες της Λαμίας έδωσαν το «παρών» στην κοπή πίτας του συνδέσμου Blue Club.
Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μαζί με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ήταν οι Τιρόνε, Βάντερσον, Ρόμανιτς, Ασίγκμπα και ο νεοαποκτηθείς Μπλάνκο, ενώ το «παρών» έδωσε μεταξύ άλλων και ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Από την πλευρά του ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης της Λαμίας μόνο στα χαρτιά και πως ο σύλλογος ανήκει στην πόλη και στους δημότες. Επίσης τόνισε πως ο φετινός στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή της στη Super League, ενώ ζήτησε από τους φίλους της Λαμίας στήριξη και ενότητα.

Από τη μεριά των παικτών μίλησε ο Βάντερσον, ο οποίος απευθυνόμενους στους οργανωμένους φίλους της Λαμίας είπε: «Να ξέρετε ότι πάντα σας ακούμε. Εμείς είμαστε πάντοτε μαζί σας», με τον κόσμο να ζητά νίκες με Άρη και ΟΦΗ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της σεζόν και τον Βάντερσον να απαντά: «Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε μέσα στο γήπεδο».

Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας βγήκε και είδηση καθώς όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος, Πάνος Φώσκολος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, μέσα στην επόμενη σεζόν πρόκειται να προχωρήσει η επέκταση του στεγάστρου στο ΔΑΚ, ενώ πρόσθεσε πως οι τοπικές αρχές θα κάνουν τα πάντα για να γίνει το γήπεδο της Λαμίας πιο λειτουργικό για τις ανάγκες της ομάδας.

To Top