Άντονι Ντέιβις: «Τώρα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο»

Ο Άντονι Ντέιβις πιστεύει πως οι Λέικερς έχουν τώρα τον πρώτο λόγο για τον τίτλο του ΝΒΑ…

Τι τους βοήθησε; Ποιο γεγονός αύξησε τις πιθανότητες τους; Η ξεκούραση.

“Πραγματικά θεωρώ πως οι πιθανότητες μας είναι περισσότερες επειδή ξεκουραστήκαμε κι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε”, λέει ο χαρισματικός φόργουορντ-σέντερ σε συνέντευξη του μέσω διαδικτύου και συνεχίζει: “Πέρα από τις αυξημένες πιθανότητες μας όμως, θα παίξει ρόλο και ποιος θα το θέλει περισσότερο“.

Ο Ντέιβις μιλάει επί προσωπικού, αφού όλη τη χρονιά είχε μικροτραυματισμούς στον ώμο, τον αγκώνα κι αλλού: “Η αποχή ήταν καλή για μένα επειδή μπόρεσα να γιατρέψω μερικούς επίμονους τραυματισμούς που είχε εκείνη την εποχή και να επιστρέψω τώρα ως η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Νιώθω 100% υγιής. Για την ακρίβεια, δεν νιώθω απλά. Είμαι στο 100%. Έτοιμος για όλα“.

Ο Ντέιβις μετρούσε 26,7 πόντους μαζί με 9,4 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ, 2,4 μπλοκ και 1,5 κλεψίματα! Ο Ντέιβις μιλάει και για το κοινωνικό κομμάτι:

“Νομίζω πως ενωμένοι είμαστε ισχυρότεροι. Θα μπορέσουμε από το Ορλάντο να μιλήσουμε για όλα. Εκείνη τη στιγμή το ΝΒΑ θα είναι το μόνο που θα “παίζει” στην τηλεόραση. Νομίζω πως θα συζητάμε με τους αντιπάλους μας για το πώς θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Τι μπορούμε να κάνουμε ατομικά αλλά και ομαδικά. Όσο περισσότεροι άνθρωποι εμπλακούν, όσα περισσότερα μυαλά κι ιδέες, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να αλλάξουμε τα πράγματα”.

 

To Top