Άνω – κάτω η Ράγιο, αλλάζουν τα δεδομένα για Κόκε

Εξελίξεις που ίσως «κρατήσουν» τον Σέρχιο Κόκε στη Ράγιο Βαγεκάνο πυροδοτεί η πώληση του Τζόρντι Φιγκέρας στη βελγική Μπριζ. Ο προπονητής Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ αντέδρασε στην παραχώρηση του παίκτη και απειλεί με παραίτηση, πράγμα που ίσως κάνει τον Κόκε να ξανασκεφτεί την παραμονή στο Βαγιέκας.

«Τελικά η γνώμη μου δεν μετράει καθόλου εδώ πέρα. Νιώθω εγκαταλειμμένος και ταπεινωμένος», δήλωσε με αγανάκτηση ο Σαντοβάλ, ρίχνοντας το γάντι στη διοίκηση και ζητώντας την άμεση μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν αποκλείεται ο τεχνικός της Ράγιο να επιχειρήσει μια «ηρωική έξοδο», που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και στην υπόθεση του Κόκε. Ο πρώην αρχηγός του Άρη είχε εκφράσει την επιθυμία να φύγει επειδή ο Σαντοβάλ του έδινε λιγοστό χρόνο συμμετοχής, αλλά τώρα κερδίζει έδαφος το… ακριβώς αντίθετο σενάριο.

Με δεδομένο μάλιστα ότι η επιστροφή του 29χρονου φορ στους «κίτρινους» οδηγήθηκε σε «ναυάγιο», όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος μέσω facebook, είναι πιθανό να να παραμείνει στη Μαδρίτη μέχρι το τέλος της σεζόν, κάνοντας μια νέα αρχή με ένα νέο προπονητή…

To Top