Άνω κάτω ο ΠΑΟΚ λόγω Γκαρσία!

O Πάμπλο Γκαρσία απουσίασε και από τη χθεσινή προπόνηση, όμως αυτή τη φορά δεν τέθηκαν ερωτηματικά για τους λόγους της απουσίας του.

Και αυτό διότι ο Ουρουγουανός μέσος, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και… “συμφωνήθηκε” ανάμεσα στις δυο πλευρές να οριστεί ως αιτία απουσίας του η ίωση, ειδοποιήθηκε να μη δώσει το «παρών» στη χθεσινή προπόνηση, αλλά απευθείας σε συνάντηση που θα γίνει τη Δευτέρα, σε ώρα που θα οριστεί την ίδια μέρα.

Αυτό που παρατηρείται, και μπορεί να το διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε, δεν είναι άλλο από το ρεύμα που έχει δημιουργηθεί υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, με τους φιλάθλους να “χρεώνουν” το χειρισμό της όλης υπόθεσης όχι μόνο στον τεχνικό του «δικέφαλου» Γιώργο Δώνη αλλά και τους διοικούντες την ομάδα.

Ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνονται τόσο οι φίλαθλοι όσο και μεγάλη μερίδα των οργανωμένων προς το πρόσωπο του Γκαρσία είναι πρωτόγνωρος και κανείς δεν ξέρει πού μπορεί να οδηγήσει.

Μάλιστα, οι οπαδοί θέλουν να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα και στον Ιβάν Σαββίδη όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση. Η ουσία πάντως είναι πως εντός ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να βάλουν ένα οριστικό τέλος στην ιστορία που δημιουργήθηκε με τον Γκαρσία τη Δευτέρα και όπως αφήνουν να εννοηθεί αυτό θα είναι θετικό όσον αφορά τον 36χρονο Ουρουγουανό και τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top