Αλκαράθ: «Δεν με εξέπληξε η νίκη επί της Ρεάλ»

Με τον Άρη είχε μια νίκη, βυθίζοντας τους κίτρινους στην αγωνιστική μετριότητα. Ωστόσο η νίκη της Γρανάδα επί της Ρεάλ Μαδρίτης (με 1-0) το βράδυ του Σαββάτου (2/2), δήλωσε ότι δεν τον εξέπληξε ιδιαίτερα!

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή του Αρη και νυν της Γρανάδα, Λούκας Αλκαράθ, ο οποίος υποστήριξε ότι κατά κάποιο τρόπο… περίμενε τη νίκη της νέας του ομάδας επί της «βασίλισσας».

«Ήμουν εκείνος που είχε πει αυτή την εβδομάδα ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, έτσι ήμουν λιγότερο έκπληκτος από τη νίκη σε σχέση με τους άλλους», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Για την άμυνα της Γρανάδα:

«Οφείλεται στην αλληλεγγύη και τον ρυθμό που είχαν όλοι μέσα στο γήπεδο. Ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι».

Για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Δεν είναι δικό μου το κατόρθωμα, αλλά η Γρανάδα. Ήταν μια μέρα γιορτής και έντονων συναισθημάτων. Ίσως χάσαμε περισσότερο από όσο έπρεπε την μπάλα, αλλά οι παίκτες αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους. Τέτοια παιχνίδια απαιτούν προσπάθεια στον υπέρτατο βαθμό, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει η φυσική κατάστσαη και η προσοχή που δείχνουν οι παίκτες».

Για τον Χουάν Αντόνιο Ανγκέλα, ο οποίος ήταν ο προκάτοχός του:

«Οι συγκρίσεις δημιουργούν αδικίες. Είχε κερδίσει αγώνες. Το σημερινό ματς πιστεύω ότι θα αποτελέσει ένα κίνητρο για να νικήσουμε τη Λα Κορούνια».

Για το μέλλον της ομάδας του:

«Δεν μπορούμε να πούμε στους οπαδούς να μην έχουν καλή διάθεση. Ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνεται με μέτρο».

To Top