Άπαντες σε αναμονή για τις αποφάσεις του Πάκο Ερέρα!

Ο ερχομός του Πάκο Ερέρα στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή πρόκειται να λύσει σε μεγάλο βαθμό το… μυστήριο που υπάρχει αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, αλλά και το μέλλον του υπάρχοντος ρόστερ.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Ισπανός έχει αναλάβει “εν λευκώ” τις μεταγραφές, ωστόσο, θα πρέπει να συζητήσει με τον Θοδωρή Καρυπίδη για το υπάρχον ρόστερ, παρότι έχει μία πολύ καλή εικόνα.

Όλο το τελευταίο διάστημα, εξετάζει τους παίκτες βλέποντας αγώνες, προκειμένου να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη. Θέλει να διατηρήσει έναν “κορμό” από την περσινή σεζόν και γύρω από αυτούς, να “χτίσει” τον “νέο Άρη”, προσθέτοντας ποιότητα με μεταγραφές εκεί που έχει ανάγκη η ομάδα.

Οι εισηγήσεις του Καταλανού προπονητή δεν θα είναι μόνο για όσους τα συμβόλαια με την ομάδα λήγουν, αλλά ακόμα και γι αυτούς που έχουν σε ισχύ συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”.

Όλοι περνούν από… κόσκινο και μέχρι την Δευτέρα, Ερέρα και Καρυπίδης, θα έχουν πάρει τις τελικές αποφάσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό σκέλος, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι επίσημες επαφές με τους παίκτες.

To Top