ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και ο Ροντρίγκο Ταρίν στη λίστα του Πάκο Ερέρα

Αρκετά είναι τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απασχολούν τον Άρη, από την Ισπανία, καθώς ο Πάκο Ερέρα έχει αρκετούς συμπατριώτες του στη μεταγραφική του λίστα.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Από χθες, προέκυψε ένα ακόμα ποδοσφαιριστή από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, μετά τον Χοσέ Αρνάιθ, για τον οποίο έχει γίνει ιδιαίτερη αναφορά.

Ο λόγος για τον Ροντρίγκο Ταρίν της Μπαρτσελόνα Β΄, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου, εκτός κι αν ανανεώσει και οι “κιτρινόμαυροι” κινηθούν για τον δανεισμό του.

Πρόκειται για 21χρονο κεντρικό αμυντικό των Ισπανών, ύψους 1.81, με 10 συμμετοχές φέτος στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ξεκίνησε ως βασικός και αρχηγός της ομάδας, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός, επιστρέφοντας τους τελευταίους μήνες. Αγωνίζεται επίσης και ως δεξιός μπακ.

Έχει περάσει από αρκετά κλιμάκια των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, ενώ υπήρξε διεθνής και με τις αντίστοιχες Εθνικές ομάδες της Ισπανίας.

Ο παίκτης έχει επίσης προταθεί και ο Πάκο Ερέρα, εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές του, πριν έρθει στην Ελλάδα την Παρασκευή, έχοντας αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό για τις τελικές του εισηγήσεις.

 

To Top