Άπειροι, με… “γεμάτες” χρονιές και τρομερά φιλόδοξοι! (photos)

Πέντε παίκτες κάτω των 24 ετών έχει αποκτήσει ο Άρης μετά από εισηγήσεις του Μάκη Κατσαβάκη στη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι πέντε παίκτες που έχουν ελάχιστη εμπειρία από την Σουπερλίγκα, είναι όμως παίκτες που στις προηγούμενες ομάδες τους ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι.

Δεν πρόκειται απλά για ταλέντα, αλλά για παίκτες που είναι έτοιμοι να κάνουν το βήμα παραπάνω. Στο χέρι τους είναι. Ο Άρης τους δίνει την ευκαιρία και καλούνται να την αρπάξουν και να δείξουν ότι έχουν θέση στο πρώτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας.

Γιάννης Γκέσιος (Αναγέννηση Επανομής)

Ο 24χρονος επιθετικός αποτέλεσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχοντας 36 συμμετοχές και 11 γκολ.

Δημήτρης Ασλανίδης (Αναγέννηση Επανομής)

Από τους βασικούς παίκτες της Επανομής την τελευταία διετία σε ρόλο αμυντικού μέσου. Το μαρτυρούν οι 53 αγώνες που έπαιξε την διετία 2010-12.

Γιώργος Μαργαρίτης (Αγροτικός Αστέρας)

Ο 21χρονος αριστερός μπακ παρά το νεαρό της ηλικίας του έκανε μια “γεμάτη” χρονιά με την ομάδα του Ευόσμου, έχοντας συμμετοχή σε 31 αγώνες συνολικά για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ανδρέας Ηρακλής (Καλλιθέα)

Από τους πιο σταθερούς παίκτες της μεσαίας γραμμής της Καλλιθέας, δεν έβγαινε… σχεδόν ποτέ, γι’ αυτό άλλωστε είχε και 91 συμμετοχές με την αθηναϊκή ομάδα στην τριετία 2009-12.

Νίκος Παντίδος (Εθνικός Αστέρας)

Παρά τα 21 του χρόνια όσο… υπήρχε Εθνικός Αστέρας, υπήρχε και αυτός στο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ο “απόφοιτος” των ακαδημιών του Παναθηναϊκού μέτρησε 27 συμμετοχές τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

 

To Top