Διήμερο επαφών για τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει (ούτε) στον μπασκετικό Άρη. Υπάρχουν τρία παράλληλα πολύ κρίσιμα “κομμάτια” στη λειτουργία της ΚΑΕ που απασχολούν ταυτόχρονα τους διοικούντες και δη τον Λευτέρη Αρβανίτη. Οι ρυθμίσεις στο δημόσιο, οι διακανονισμοί με τους παίκτες και η ομάδα της επόμενης χρονιάς. Μέσα στο διήμερο θα γίνουν επαφές κυρίως ως προς το τρίτο.

Ο Άρης προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές εκτός ελληνικού πρωταθλήματος ή παικτών από κολέγια. Υπάρχει το απαγορευτικό της FIBA και επειδή ο χρόνος είναι χρήμα, ο σχεδιασμός ξεκίνησε με αυτή τη λογική κι αν στην πορεία επιτευχθούν όλοι οι διακανονισμοί με τους παίκτες που έχουν προσφύγει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία και έχουν δικαιωθεί, τότε θα κινηθεί αναλόγως η ομάδα.

Υπάρχει μια λίστα παικτών (Ελλήνων και ξένων), όχι μεγάλη είναι αλήθεια, από το ελληνικό πρωτάθλημα που αναλύεται διεξοδικά από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Είναι γεγονός ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες, είναι επίσης γεγονός ότι υπάρχουν επιλογές που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο ίσως και καλύτερο από το περσινό και σίγουρα πιο φθηνό.

Τηλεφωνήματα, επαφές και πρώτες συζητήσεις για προτάσεις είναι βέβαιο ότι θα γίνουν μέσα στο σαββατοκύριακο, χωρίς πάντως να προκύψει κάποια οριστική συμφωνία.

To Top