ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άραβες οπαδοί της Ρεάλ αποθεώνουν τον λαό του Άρη! “Που είναι αυτοί και δεν τους βλέπουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ;” (videos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος με οπαδούς πέρα από την Ισπανία. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που προσελκύει φιλάθλους οπουδήποτε. Οπαδοί της Ρεάλ στον αραβικό κόσμο έχουν φτιάξει ένα σάιτ για την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά για θέματα… οπαδισμού έβγαλαν το καπέλο στον λαό του Άρη.

Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα στο φόρουμ του σάιτ με τίτλο “Η τρέλα είναι τέχνη” και μέσα από συγκεκριμένα βίντεο των οπαδών του Άρη ουσιαστικά τονίζουν πως αυτοί είναι το παράδειγμα προς μίμηση!

Με την βοήθεια του αναγνώστη του PRESSARIS Χάλεντ Ντ. o οποίος εντόπισε το θέμα και μας το έστειλε, ιδού τι αναφέρουν οι Άραβες οπαδοί της Ρεάλ:

Με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Γιουρόπα Λιγκ, δείτε την απίστευτη (διαδραστική) επικοινωνία μεταξύ πάνω και κάτω όροφο, πως οι πάνω απαντούν στους κάτω! προσέξετε την υποστήριξη ακόμα και μετά τον αγώνα που η ομάδα τους έχασε 3-0

Με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τελικό κυπέλου, παρόλο έχασε και εκεί

Αυτό είναι από την ομάδα μπάσκετ εκεί που θεωρείται από τους πρωταθλητές Ευρώπης σε αυτό το άθλημα,

Δείτε την τρέλα στην πραγματική της διάσταση

Αυτό είναι το πιο δυνατό στιγμιότυπο, φιλική αναμέτρηση με τη Μπόκα Τζούνιορς. Δείτε πως ο κόσμος έκαψε το γήπεδο, και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να σβήσει τον ενθουσιασμό του κόσμου, παρόλο που ήταν φιλικό παιχνίδι!

ΥΓ: Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλτε τα ακουστικά σας και να απολαύσετε αυτούςς τους οπαδούς!

Ακολούθησαν και σχόλια μέσα στο φόρουμ, εξίσου εντυπωσιακά! “Να πάρουμε καμία δεκαριά στη Ρεαλ να γουστάρουμε και εμεις”, είπε ένας, ενώ κάποιος άλλος αναφέρει: “Που είναι αυτοί και δεν τους βλέπουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ; Μακαρι να παίξουν με τη Ρεάλ να πάμε και εμείς;”. Υπάρχουν και πολλά άλλα…

 

To Top