Άρης για Χάσελμπαϊνκ!

Με δεδομένες τις δυσκολίες που προκύπτουν στην τελική συμφωνία με τον Δημήτρη Σιαλμά ο Άρης στρέφει το βλέμμα του και σε μία άλλη περίπτωση επιθετικού.

Ο λόγος για τον Νάιτζελ Χάσελμπαϊνκ (ανιψιός του μεγάλου Τζίμι-Φλόιντ) που ανήκει το τελευταίο διάστημα στο δυναμικό της Βέροιας. Ο 23χρονος υπέγραψε πριν από λίγες μέρες συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, με τους ανθρώπους του Άρη να καλοβλέπουν την περίπτωση του.

Το πώς θα έρθει στον Άρη (κατ’ αρχήν να είναι τυπικά ως ελεύθερος, να ανήκει μετά το τέλος της περιόδου στη Βέροια, αλλά και να έχουν οι κίτρινοι τη δυνατότητα απόκτησης του το δεύτερο χρόνο) αναζητείται από τους ανθρώπους των κίτρινων, οι οποίοι δείχνουν να έχουν προχωρήσει αρκετά την περίπτωση αυτή.

 Ο παίκτης έχει τεθεί υπόψη του Δημήτρη Καλαιτζίδη αλλά το θέμα είναι ότι σήμερα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα και αν αγωνιστεί τότε οι κίτρινοι δεν θα μπορεσουν να τον αποκτήσουν.

 Ο Χάσελμπαϊνκ, που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης., έχει ύψος 1,68 μέτρα και διακρίνεται ιδιαίτερα για την ταχύτητά του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Αϊντχόφεν κι έπειτα έπαιξε στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Χάμιλτον Ακαντέμικαλ (27 συμ. / 3 γκολ) και στην Σεντ Μίρεν (32 συμ. / 6 γκολ), ενώ την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Σεντ Τζόνστον, συμπληρώνοντας 66 συμμετοχές με 12 γκολ και βοηθώντας τη ν’ αναδειχθεί Κυπελλούχος πέρυσι στη Σκωτία.

To Top