«Βγάλτε τις φανέλες και φύγετε απ΄ εδώ»

Ποιος είπε ότι μόνο στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου οι οπαδοί είναι θερμόαιμοι και μερικές φορές ξεπερνούν τα όρια;

Να που πράγματα που συμβαίνουν στον νότο και κυρίως στα μέρη μας, συμβαίνουν και στην Γερμανία.

Την Κυριακή, για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η Καρλσρούη νίκησε την Νυρεμβέργη με 3-0. Για την ακρίβεια, της έκανε πλάκα, καθώς της έβαλε τα τρία γκολ μέχρι το 40′ και μετά κατέβασε ταχύτητα.

Αυτή η εμφάνιση δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Νυρεμβέργης που ταξίδεψαν ως την Καρλσρούη και στο τέλος του αγώνα ζήτησαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και να τους τις δώσουν!

Τους κάλεσαν στο πέταλο, τους τα είπαν ένα χεράκι και στη συνέχεια τους ζήτησαν να βγάλουν ΟΛΟΙ τις φανέλες και να της δώσουν στους οπαδούς. “Δεν αξίζετε να φοράτε αυτή τη φανέλα” είπαν οι οπαδοί στους παίκτες του, από τους οποίους περίμεναν να είναι μέσα στις πρώτες θέσεις για την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα, αλλά προς το παρόν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά.

nurnberg2

Μάλιστα, στην ιστοσελίδα τους, οι οργανωμένοι οπαδοί της Νυρεμβέργης δημοσίευσαν μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ότι έχουν πλύνει και απλώσει να στεγνώσουν τις φανέλες των παικτών τους.

Το μέρος των παικτών πήρε ο τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ…

“Ακόμη και μετά από τέτοιες εμφανίσεις, οι ποδοσφαιριστές αξίζουν τον σεβασμό μας. Ακόμη κι όταν παίζουν άσχημα, είναι ικανοί να φορούν τη φανέλα της Νυρεμβέργης. Πρέπει να υπάρχουν όρια”, είπε, βλέποντας τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με κατεβασμένα τα κεφάλια και ημίγυμνοι…

Πηγή: thessports.gr

To Top