“Άρης δεν είναι μόνο ο Βεζένκοφ”

Ο Σούλης Μαρκόπουλος επεσήμανε ότι πάντα οι αγώνες μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη  έχουν ενδιαφέρον ανεξάρτητα από τη βαθμολογική τους σημασία, προσθέτοντας ότι οι κίτρινοι δεν στηρίζονται μόνο στον Βεζένκοφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

“Είναι πολύ ευχάριστο ότι οι δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη διεκδικούν το εισιτήριο για την Ευρώπη. Πιο παλιά έπαιζαν για τίτλους, τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν την ίδια αξία. Υπάρχει όμως πάντα ενδιαφέρον στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Πρέπει αυτό το ενδιαφέρον να είναι μόνο αγωνιστικό. Το γήπεδο δεν είναι εκκλησία δεν έιναι όμως και αρένα. Ελπίζουμε να γίνουν καλά παιχνίδια, να τα απολάύσουν οι υγιείς φίλαθλοι και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί: “Φαβορί δεν υπάρχει σε ένα ντέρμπι. Όποια ομάδα είναι πιο έτοιμη να πάρει το ματς, αυτή θα το πάρει”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ εκτός από το να περιορίσει τον Βεζένκοφ: “Ο Άρης δεν είναι μόνο ο Βεζένκοφ. Στηρίζεται στη σκληρή του άμυνα, έχει δείξει σθένος και επιθετικό πλουραλισμό και είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα είναι αντίπαλός του”.

To Top