“Ο Άρης έχει το ψυχολογικό μομέντουμ”

Ο Γιώργος Δέδας τόνισε ότι ο Άρης έχει το ψυχολογικό μομέντουμ εξαιτίας των δυο νικών που πέτυχε στην κανονική περίοδο, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό.

Ο αρχηγός του συμπολίτη δήλωσε αρχικά: “Αυτά τα παιχνίδια έχουν σημασία και πανευρωπαϊκά και όχι μόνο πανελληνίως. Πέρα από το αγωνιστικό γόητρο είναι και η έξοδος στην Ευρώπη. Για εμάς είναι μια μεγάλη χρονιά, σε διάρκεια. Έχουμε κάνει κάτι παραπάνω από 50 παιχνίδια, αλλά πλέον είναι θέμα μυαλού, όχι τόσο σωματικής κούρασης. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Συνυπογράφουμε όλοι για την συμπεριφορά του κόσμου. Να κερδίσει η ομάδα που μπασκετικά θα είναι ανώτερη”

Για τις ήττες από τον Άρη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Δέδας ανέφερε: “Το ψυχολογικό μομέντουμ το έχει ο Άρης. Διαφορετικά ήταν τότε τα ματς στο πρωτάθλημα, το ρόστερ ήταν διαφορετικό. Είχαμε τραυματισμούς και λεπτομέρειες που έκριναν πολλά. Ο Άρης πρέπει να κάνει ένα μπρέικ και να το κάνει σε ένα γήπεδο που κέρδισε. Κάτι το οποίο έχουμε στο μυαλό μας εμείς. Παίζουν ρόλο οι δύο ήττες που κάναμε. Κάθε ματς όμως είναι διαφορετικό…”

To Top