ΜΠΑΣΚΕΤ

Άρης, Ερμής Λαγκαδά και κόσμος ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Παλέ για τον Δημήτρη!

Άρης, Ερμής Λαγκαδά και ο κόσμος που παραβρέθηκε στο Παλέ μαζί  φυσικά με τον μεγάλο Νίκο Γκάλη έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς προς πάσα κατεύθυνση με κεντρικό αποδέκτη το πρόσωπο της ημέρας: Τον Δημήτρη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ευχή όλων ο άτυχος φίλαθλος του Άρη να ανακάμψει σύντομα και να βρεθεί ξανά στη θέση του στην κερκίδα του Παλέ και του Χαριλάου για να βλέπει ξανά την αγαπημένη του ομάδα. Σήμερα, έγινε μια πρώτη καλή προσπάθεια, με τα έσοδα του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον Ερμή Λαγκαδά να διατίθενται για τον Δημήτρη και τον αγώνα που κάνει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Τα μηνύματα συμπαράστασης πολλά μέσα από το γήπεδο. Νίκος Γκάλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Γουλιέλμος, Διαμαντής Σλαφτσάκης και φυσικά ο Super 3 αναφέρθηκαν στη σημερινή πολύ όμορφη εκδήλωση που έδειξε για ακόμα μια φορά πως ο Άρης είναι οικογένεια.

Μέσα σε όλα, έγινε και το φιλικό που πέρασε όπως είναι φυσικό, σε δεύτερη μοίρα. Ο Άρης, για τον οποίο δεν αγωνίστηκαν οι Σλαφτσάκης -προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους- και Μποχωρίδης -απών με την Εθνική ομάδα- κέρδισε εύκολα τον Ερμή Λαγκαδά της Β’ Εθνικής με 96-52.

Δεκάλεπτα: 25-11, 45-22, 69-38, 96-52.

Άρης (Καστρίτης): Τζόουνς 14, Κάιζερ 8, Τολιόπουλος 11, Βεργίνης 5, Φλιώνης 4, Μπελ 16, Βουλγαρόπουλος 6, Νταλό, Χρηστίδης 17, ΜακΓκι 6, Χάρις 6, Αγγέλου 3.

Ερμής Λ. (Αγγέλης): Μήνου 2, Αλτίνης 5, Μάρουσιτς 12, Τσιρογιάννης 10, Παπαπασχάλης, Νώτης 5, Παρίτσης 2, Καμπέρης, Πλιούκας, Γκαμούρας 13, Χριστοδούλου, Πιλκούδης 3, Κωνσταντινίδης.

To Top