ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Καστρίτης: “Όλη τη θετική μας ενέργεια για να επιστρέψει ο Δημήτρης κοντά μας υγιής!” (video)

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στον ιερό σκοπό του σημερινού φιλικού, ευχήθηκε στον Δημήτρη να επιστρέψει γρήγορα κοντά σε όλους και υγιής και σχολίασε και την γνωριμία του με τον Νίκο Γκάλη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Ήταν ένα φιλικό για ιερό σκοπό. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια και στους εμπνευστές και σε αυτούς που υλοποίησαν τη σημερινή διαδικασία. Είδαμε την ενότητα του Άρη, πολλά τμήματά του ήταν εδώ, ο κόσμος για τέτοιο παιχνίδι έδωσε δυναμικό παρόν. Το σημαντικότερο ακόμα και από την υλική βοήθεια είναι να δώσουμε όλη την θετική μας ενέργεια ώστε ο Δημήτρης όπως όλο το γήπεδο φώναζε σήμερα, να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας και υγιής. Να είναι δυνατός”.

Για την γνωριμία του με τον Νίκο Γκάλη είπε: “Η παρουσία του Νίκου Γκάλη σε αυτό το γήπεδο είναι κάθε φορά ένα τεράστιο γεγονός. Η φανέλα του κοσμεί την οροφή του γηπέδου. Όλοι γνωρίζουν τι σημαίνει για τον Άρη ο Νίκος Γκάλης. Ακόμα και οι ξένοι ρωτάνε, μαθαίνουν… Η παρουσία του και μόνο ήταν κορυφαίο γεγονός. Είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω εγώ για τον Άρη, τον κόσμο του και τους θρύλους του Άρη, όπως ο κόουτς Ιωαννίδης και ο Νίκος Γκάλης. Χαρά, τιμή και μακάρι όλοι μας να φανούμε αντάξιοι της παρουσίας μας εδώ. Να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό και να μπορέσουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι, μεγάλο ή μικρό, στην προσπάθεια συνέχισης όλου αυτού που έχει γίνει στην ιστορία του Άρη”.

To Top