Άρης – Ευρώπη – Εκδρομές… to be continued (photostory)

Στάση Κάουνας. Στάση Γκρόνινγκεν. Στάση Παρντουμπίτσε. Ο κόσμος του Άρη άλωσε την Ευρώπη. Από Λιθουανία, Ολλανδία και από εκεί στην Τσεχία. Ο Άρης πήρε δύο νίκες στο παρκέ, ο κόσμος του όμως είχε το απόλυτο. Τρία στα τρία και… έπεται συνέχεια. Αρκεί η ομάδα να κάνει το καθήκον της την Τρίτη!

Περισσότεροι από 20 ήταν οι οπαδοί του Άρη που βρέθηκαν στην CEZ Arena της Παρντουμπίτσε στη Τσεχία. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή παραλίγο να διατηρήσει το αήττητο εκτός έδρας στο φετινό Γιούροκαπ. Έχασε, όμως, από τη Νίμπουρκ και θα διεκδικήσει τη Τρίτη το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση κόντρα στη Ρουντούπις.

Πως και πως περιμένουν οι οπαδοί του Άρη να έρθουν νέα ταξίδια. Μόσχα, Ντόνετσκ, Βαλένθια ή Λιόν. Από την ομάδα εξαρτάται πρωτίστως, αλλά και από τον… υπόλοιπο κόσμο, αυτόν που δεν πάει στο Παλέ για να στηρίξει μια ομάδα που βγάζει πράγματα που θέλει ο κόσμος να βλέπει. Την Τρίτη το ραντεβού στις 9 το βράδυ είναι σημαντικό και κρίσιμο, όχι μόνο για τον Αλεξανδρή με τους παίκτες του. Αυτοί είναι βέβαιο ότι θα βουτήξουν για κάθε μπάλα, χάσουν ή κερδίσουν. Ο κόσμος;

Νίμπουρκ – Άρης: Οι οπαδοί του Άρη από Θεσσαλονίκη, Βόλο και γερμανικές πόλεις βρέθηκαν και στο Παρντουμπίτσε:

{gallery}siridis/opadoi_tsexia{/gallery}

Γκαστέρα – Άρης: Οι οπαδοί του Άρη ταξίδεψαν από γερμανικές και ολλανδικές πόλεις στο Γκρόνιγκεν, έφτιαξαν το δικό τους πέταλο και χάρηκαν με τη ψυχή τους το “διπλό”:

{gallery}karaoglanidis/gasterra{/gallery}

Ρουντούπις – Άρης: Έξι “τρελοί” ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη, στην παρέα μπήκε και ένας Λιθουανός οπαδός του Άρη και όλοι μαζί ούρλιαζαν – και πήραν το διπλό:

{gallery}siridis/opadoi_kaunas{/gallery}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top