Αθανασιάδης: «Έκκληση για στήριξη από τον κόσμο»

Η απόφαση για να επικοινωνήσει η διοίκηση του Άρη με τον κόσμο της ομάδας έχει παρθεί. Η ώρα των επίσημων τοποθετήσεων, το άνοιγμα των χαρτιών και το ξεκαθάρισμα πολλών θεμάτων από τα χείλη των διοικούντων του Άρη πλησιάζει. Τι θα πουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης;

Η αλήθεια είναι ότι μιλάει σχεδόν σπάνια ο πρόεδρος της ΠΑΕ. «Προτιμάει τις πράξεις από τα λόγια» λένε οι συνεργάτες του. Οι συνεντεύξεις και οι δηλώσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Στο τέλος του 2011, ακριβώς δέκα μέρες πριν μας αποχαιρετήσει μια… δύσκολη χρονιά και έξι μήνες μετά τις εκλογές της Λέσχης Φίλων, στις οποίες το σημερινό διοικητικό σχήμα, κέρδισε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Αθανασιάδης και τα υπόλοιπα μέλη θα πάρουν θέση για όλα τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου και θα δώσουν απαντήσεις υπεύθυνα και με επισημότητα σε ερωτήματα που απασχολούν την ομάδα και τον κόσμο της.

Η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, προανήγγειλε ότι θα είναι «μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης», οπότε το πεδίο των τοποθετήσεων, των θεμάτων, αλλά και των ερωτήσεων θα είναι ευρύ.

Ένα από τα πολλά θέματα που απασχολούν το σύλλογο θα κυριαρχήσει, σύμφωνα, με όσα διαφαίνονται από τις προσωπικές συζητήσεις του προέδρου και των συνεργατών του.

Αναμένεται, λοιπόν, από το πάνελ της συνέντευξης, να ακουστεί η σκληρή πραγματικότητα που υπάρχει σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, το ελληνικό ποδόσφαιρο, την ίδια την ελληνική κοινωνία. Και στο πλαίσιο αυτής αναμένεται να γίνει «έκκληση προς τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, ακόμη πιο δυνατά και μαζικά, για να ξεπεραστούν τα μεγάλα εμπόδια που υπάρχουν και αυτά που έρχονται».

Από τα χείλη του προέδρου της ΠΑΕ αναμένεται να ακουστούν λόγια προτροπής προς τους φιλάθλους για να αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα, μια και τα σημερινά δεδομένα είναι τα πλέον δύσβατα και ίσως πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Για πολλούς λόγους, ο πολύς κόσμος δεν έχει έρθει φέτος στο γήπεδο, δεν στήριξε στο βαθμό που θα ήθελαν όλοι και επιζητούσε η ομάδα με τα εισιτήρια διαρκείας. Και στο θέμα της στήριξης, είναι σίγουρο ότι θα σταθεί ιδιαίτερα ο επικεφαλής των κιτρινόμαυρων.

Από κει και πέρα από το οικονομικό κομμάτι, θεωρείται βέβαιο, ότι περιμένουν όλοι να ακούσουν συγκεκριμένες απαντήσεις στα θέματα που προέκυψαν, όπως αυτά του ισολογισμού, των χορηγιών, το αν υπάρχει ή όχι ενδεχόμενο ακόμη και επενδυτικής προοπτικής, των μεταγραφικών ζητημάτων, του αγωνιστικού σχεδιασμού που έγινε από το καλοκαίρι και ότι άλλο απασχολεί την ομάδα.

Θέματα σημαντικά για τα οποία ο κόσμος περιμένει να ακούσει ξεκάθαρες κουβέντες και ειλικρινείς τοποθετήσεις από επίσημα και υπεύθυνα χείλη…

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top