Άρης και Καρυπίδης στα… χαρακώματα για την απαράδεκτη διαιτησία!

Άρης και Καρυπίδης βρίσκονται για μια ακόμη στα… χαρακώματα για την απαράδεκτη διαιτησία που βίωσαν και χτες!

Όλο το γήπεδο έβραζε από νωρίς για το “χειρουργείο” που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ακόμη και ο Άλαν Πάρντιου δεν δίστασε να σχολιάσει, υπογραμμίζοντας ότι: «Για να είμαι ειλικρινής η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τη νίκη. Οι φίλαθλοι είναι εξαγριωμένοι με τον διαιτητή, νομίζω ότι δεν τα πήγε καλά, ήταν η παραφωνία του αγώνα. Παρ’ όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος για την επικράτηση”.

Έξω φρενών ήταν μετά το τέλος του αγώνα ο Θόδωρος Καρυπίδης από την απίστευτα κακή διαιτησία του Σπύρου Ζαμπάλα, ο οποίος αποδείχθηκε (επιεικώς…) επικίνδυνος για έναν αγώνα ποδοσφαίρου, όπως και ο Παπαπέτρου στο VAR.

Κατά την αποχώρησή του είχε διάλογο σε έντονο ύφος με τον παρατηρητή διαιτησίας, για αρκετά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου. “Έγιναν απίστευτα πράγματα σήμερα, τα είδε όλη η Ελλάδα, δεν μπορεί να μείνει όλο αυτό ατιμώρητο” έλεγε μεταξύ άλλων.

Από την άλλη πλευρά, ο παρατηρητής έδειξε να παραδέχεται ότι σήμερα εκτυλίχθηκε μια από τις χειρότερες διαιτησίες από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στο VAR, με την ακύρωση ενός καθαρού γκολ, όπως αυτό του Γκρέι.

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Άρης ξεκαθάρισε πως ειδικά ο Παπαπέτρου είναι πλέον ανεπιθύμητος για τον Άρη με τους ιθύνοντες την ομάδα να τονίζουν “θα ζητήσουμε να μην οριστεί ξανά σε ματς του Άρη. Αν οριστεί επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας”.

Θυμίζουμε πως ο Παπαπέτρου ήταν στο VAR και ήταν ο άνθρωπος που ακύρωσε δύο γκολ για τον Άρη στο 21′ και στο 31΄αντίστοιχα με σκόρερ τον Γκρέι, ενώ στο παρελθόν δεν έχει δώσει καθαρό πέναλτι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, κόντρα στον Ιωνικό επίσης δεν έδωσε πέναλτι, ενώ στη Λιβαδειά είχε κάκιστη διαιτησία.

To Top