ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οντουμπάτζιο σε υψηλά επίπεδα! Ανέβασε ψηλά τον πήχη, μοίρασε υποσχέσεις, αναζητεί σταθερότητα…

Από τους ποδοσφαιριστές του Άρη που πέρασαν δικαιολογημένα στους κορυφαίους είναι ο Μόουζες Οντουμπάτζιο.

Ο 29χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Νιγηρία έκανε ίσως το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Άρη, έχοντας αποτελεσματικό ρόλο σε υψηλά επίπεδα, τόσο στην άμυνα, όσο κυρίως στην επίθεση.

Βρήκε χώρους από τα δεξιά, έκανε πολλές και δημιουργικές κούρσες κι αν ήταν και λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να είχε στεφθεί και σκόρερ. Σίγουρα το άξιζε…

Η απόδοσή του γέμισε με ικανοποίηση τον Άλαν Πάρντιου, διαπιστώνοντας ότι ειδικά στα εντός έδρας ματς με αντιπάλους όπως ο Παναιτωλικός που έπαιξε αμυντικά και κλειστά, μπορεί να έχει έναν σημαντικό μοχλό πίεσης.

To ζητούμενο να έχει σταθερή απόδοση κι αν το πετύχει σίγουρα να κάνει σπουδαία πράγματα! Ειδικά από τη στιγμή που “κουβαλάει” εδώ και μήνες το βάρος της… αναπλήρωσης του Σούντγκρεν.

Έγινε  μεγάλος ντόρος για το τελευταίο θέμα. Ο Σουηδός αποτελεί παρελθόν, κάποιοι τον αναπολούν (μπορεί όχι άδικα), αλλά εδώ είμαστε μπροστά σε μια πραγματικότητα: ο Άρης -εφόσον ο… τυπάς αυτός αποκτήσει σταθερότητα- θα έχει βρει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή για να του καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά σε πολλές περιπτώσεις.

To Top