Άρης και στην… άμμο!

Αφού ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πρωτάθλημα της Volleyleague, η ΕΣΑΠ συνεχίζει με τις διοργανώσεις του καλοκαιριού στην άμμο. Συγκεκριμένα, μετά την έγκριση της ΕΟΠΕ η Λίγκαθα διοργανώσει στις 8/6/2014, στις 15/6/2014 και στις 22/6/2014 το Βeach Volleyleague 2014.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως στα τρία αυτά τουρνουά θα υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες: Επαγγελματιών και Ερασιτεχνών. Στην κατηγορία των επαγγελματιών θα γίνουν τουρνουά μόνο ανδρών και στην κατηγορία των ερασιτεχνών θα γίνουν τουρνουά ανδρών, γυναικών και μικτού.

Στο τουρνουά, λοιπόν, της Αλεξανδρούπολης, το οποίο θα λάβει χώρα στις 15 του Ιούνη, παρών θα είναι και ο Άρης, μαζί με τους Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Λαμία, ΠΑΟΚ, Νίκη Αιγινίου, Ορεστιάδα, ΜΕΝΤ και ΣΠΑ Καρδίτσας. Η πρώτη ομάδα του ομίλου θα αναδειχτεί πρωταθλήτρια Βορρά και μαζί με την δεύτερη ομάδα θα λάβουν μέρος στην τελική φάση που θα γίνει στις 22 Ιουνίου για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ελλάδας 2014.

Όσον αφορά στην ομάδα, που θα κατεβάσουν οι «κιτρινόμαυροι», αυτή δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, καθώς δεν είναι αναγκαίο να είναι να βασίζεται στους παίκτες, με τους οποίους αγωνίστηκε φέτος στο πρωτάθλημα.

To Top