Βένος στο PRESSARIS: “Η πρόταση Γαλανού και η ανάγκη να παίξει ο Άρης στην Β΄ εθνική”

Η συνάντηση των βετεράνων του Άρη με τον  Γιώργο Γαλανό, παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Θωμά Γιώτα έδωσε την ευκαιρία στις παλιές δόξες του συλλόγου να ακούσουν για το πλάνο, το οποίο προορίζεται για την ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων το παρών στην χθεσινή συζήτηση έδωσε και ο Γιάννης Βένος, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS και μας μετέφερε το στίγμα των όσων ειπώθηκαν χθες, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία του ο Άρης να αγωνιστεί εν τέλει στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

“Ηταν μία πρόταση από τον κ. Γαλανό που μας άφησε όλους ικανοποιημένους. Συζητήσαμε μαζί του και το μόνο που απομένει είναι η παρουσία του στην αυριανή γενική συνέλευση του Α.Σ., ώστε να ακουστεί και εκεί η πρόταση του και να παρθεί μία απόφαση”, τόνισε αρχικά ο πρόεδρος παλαιμάχων του Άρη για να ολοκληρώσει, αναφερόμενος στο μέλλον του Άρη:

“Επιθυμία όλων των παλαιμάχων αλλά και δική μου είναι ο Άρης να αγωνιστεί στη Β΄Εθνική. Ξέρουμε ότι η πρόταση του κ. Γαλανού έχει ως απαραίτητη προϋπόθεση η εκκίνηση του συλλόγου να γίνει στη Γ΄Εθνική, όμως, πιστεύουμε ότι λύση μπορεί να βρεθεί. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ 2 προσφέρει την δυνατότητα στον σύλλογο να ξεκινήσει με μηδενικά χρέη, όμως, κάτι τέτοιο σίγουρα θα δυσκολέψει τρομερά την ανάκαμψη του. Ψάχνουμε όλοι την ιδανική λύση. Να βρεθεί δηλαδή ένα σωτήριο πλάνο που να μην αναγκάζει την ομάδα να αγωνιστεί στη Γ Εθνική αλλά να αλλάξει σελίδα από την Β΄”.

Νίκος Οικονόμου

To Top