Άρης και CYTA “αναστάτωσαν” την Έκθεση! (photostory)

Το πιο… πυκνοκατοικημένο περίπτερο ήταν αυτό της CYTA στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όσο η ομάδα μπάσκετ του Άρη ήταν εκεί! Περισσότεροι από 400 φίλαθλοι βρέθηκαν εκεί και είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα νέα αποκτήματα των κίτρινων, αλλά και να μιλήσουν με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Πολύς κόσμος μαζεύτηκε πριν από μία ώρα περίπου στο περίπτερο της CYTA και αφορμή ήταν ο Άρης. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν σταμάτησε να μοιράζει αυτόγραφα, δίνοντας το… καλό παράδειγμα και στους παίκτες του.
Όλη η ομάδα ήταν παρούσα στο περίπτερο της CYTA και όλοι οι παίκτες φωτογραφήθηκαν με τους φιλάθλους, μοίρασαν αυτόγραφα και έγιναν δέκτες των προσδοκιών που υπάρχουν προς τα πρόσωπά τους.

Ο Αλεξανδρής σε κάποια στιγμή “δημιούργησε” ένα “πηγαδάκι” με φιλάθλους του Άρη και συζητούσε μαζί τους για τη νέα (δύσκολη) προσπάθεια που ξεκίνησε.
Ήταν μια εκδήλωση απόλυτα πετυχημένη που έφερε κοντά την ομάδα με τον κόσμο μέσω μιας εταιρείας που διαφημίζεται μέσα από τον Άρη και αυτό είναι το σημαντικό: ότι το χάρηκαν και οι τρεις πλευρές!

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της ΚΑΕ Άρης στο Περίπτερο της CYTA στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

{gallery}karaoglanidis/deth{/gallery}

To Top