Αλεξανδρής: Θα παρουσιάσουμε κάτι νέο

Την πεποίθησή του ότι ο φετινός Άρης θα παρουσιάσει κάτι νέο, κάτι διαφορετικό στο ελληνικό πρωτάθλημα εξέφρασε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της επίσκεψης της ομάδας στο περίπτερο της CYTA.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε αρχικά πως “η ομάδα ήρθε πραγματικά με μεγάλη χαρά εδω. Εγώ λέω πάντα πως στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν και σε δύσκολες εποχές όπως ζούμε τώρα, που οι χορηγίες έρχονται με το σταγονόμετρο, πρέπει να το κάνουμε ακόμα πιο έντονα. Πρέπει να είμαστε αντάξιοι αυτών που μας στηρίζουν. Εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο και τις εκδηλώσεις του. Είχα καιρό να υπογράψω τόσα αυτόγραφα! Αυτό δείχνει ότι αρέσει στον κόσμο η προσπάθεια που κάνουμε και αυτό μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο”.

Αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας στην προετοιμασία λέγοντας ότι “δεν είμαι ούτε απογοητευμένος, ούτε χαρούμενος. Παίξαμε με έτοιμες ομάδες. Η Παρτιζάν είναι υψηλού επιπέδου ομάδα, αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και καταφέραμε να την κοντράρουμε για ένα ημίχρονο. Αν δουλέψουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό και βάλουμε τα νέα παιδιά στις αρχές που θέλουμε, σύμφωνα πάντα με τις ικανότητες που έχει ο καθένας τους, χωρίς να φανώ υπερβολικός, θα παρουσιάσουμε κάτι νέο με τον τρόπο που θα παίξουμε. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα αποπνέει υγεία”.

Ο Αλεξανδρής θα λείψει από την Τρίτη ως την Πέμπτη γιατί πρέπει να παρακολουθήσει το σεμινάριο προπονητών της Ευρωλίγκα και τις προπονήσεις θα κάνουν οι δύο συνεργάτες του, Μανωλόπουλος και Κωστόπουλος.

To Top