ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Άρης κόντρα σε Παναθηναϊκό και προβλήματα, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό του! (PRESSARIS LIVE, 19:00)

Ο Άρης δεν αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά και τα προβλήματα με τις απουσίες των Τζαμέλ Χάγκινς, Βασίλη Ξανθόπουλου και Θόδωρου Ζάρα. Σε κάθε περίπτωση όμως το σκεπτικό και η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Στόχος είναι να εμφανίσει μπροστά στο κοινό του την καλύτερη δυνατή εικόνα και να μειώσει την σειρά σε 2-1.

Αντικειμενικά αυτή η αποστολή είναι πολύ δύσκολη, ίσως και πιο δύσκολη από τον δεύτερο ημιτελικό με τους πράσινους, διότι το ροτέισον έχει μικρύνει και οι βασικοί παίκτες είναι ήδη καταπονημένοι με πολλά λεπτά συμμετοχής σε παιχνίδια που γίνονται τόσο κοντά το ένα με το άλλο.

Ο Δημήτρης Πρίφτης είναι προβληματισμένος με όλα όσα έχουν τύχει στην ομάδα του, αλλά ούτε αυτός, ούτε οι παίκτες είναι διατεθειμένοι να παρατήσουν την προσπάθεια. Θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο, ευελπιστώντας ότι θα βγει μπροστά για άλλη μια φορά και ο κόσμος, στηρίζοντας την προσπάθεια όπως μοναδικά ξέρει να κάνει μέσα στο Παλέ.

Οι κίτρινοι έχοντας παίξει ήδη δύο φορές με τον Παναθηναϊκό ξέρουν και τι να περιμένουν και τι πρέπει να κάνουν. Στους δύο ημιτελικούς στο ΟΑΚΑ “πληγώθηκαν” από τα δικά τους λάθη και την επιμονή του Παναθηναϊκού να “φορτώσει” την ρακέτα. Πρέπει να προστατεύσουν περισσότερο το καλάθι τους και επιθετικά είναι λογικό να περιμένει πολλά περισσότερα ο Πρίφτης από τους Γουότερς και Γουάιτ, που μόνο κατά διαστήματα είχαν καλή απόδοση την περασμένη βδομάδα στο ΟΑΚΑ.

To Top