ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συνεργασία με την Μαρσέιγ, ο Μαχαμαντού Σαμάντ και το ποδοσφαιρικό του είδωλο…

Η γνωστοποίηση του ερχομού σήμερα στην Θεσσαλονίκη του Μαχαμαντού Σαμάντ της Μαρσέιγ, μόνο τυχαία δεν είναι όπως υποστηρίζουν στην Αλκμήνης.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Μαρσέιγ, στην οποία ανήκει ο νεαρός ποδοσφαιριστής, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία στο άμεσο μέλλον. Ήδη, με την περίπτωση του 20χρονου ακραίου επιθετικού, γίνεται το πρώτο βήμα, όπως υποστηρίζουν κύκλοι του ποδοσφαιρικού τμήματος. 

Ξεκίνησε από μικρή ηλικία, πριν ενηλικιωθεί την καριέρα του στην Renaissance, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Σενεγάλης, προκαλώντας έκπληξη στην χώρα του το γεγονός πως κέρδισε μία θέση από τόσο νωρίς στο ρόστερ.

Αποκτήθηκε από την Μαρσέιγ το 2013 και τον Δεκέμβριο προβιβάστηκε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες, συμμετέχοντας στις προπονήσεις.Είναι διεθνής με τις U17 και U20  του Καμερούν.

Ως πρότυπό του δεν έχει κάποιον παγκοσμίου φήμης αστέρα, αλλά έναν συμπατριώτη του για τον οποίο, είναι γεγονός ότι μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ “σφάζονται” στην ποδιά του. Ο λόγος για τον Ενκουλού, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στη Μαρσέιγ. Οι σχέσεις τους είναι άριστες, με τον 26χρονο αμυντικό να αποτελεί μέντορα του νεαρού Μουχαμαντού Σαμάντ.

To Top