ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης με σοβαρότητα και πάθος για το πρώτο “τρίποντο” στο 2022 κόντρα στον Απόλλωνα (19:30 PRESSARIS-LIVE)

Με σοβαρότητα και πάθος για το πρώτο “τρίποντο” στο 2022 ο Άρης ρίχνεται στη μάχη κόντρα στον Απόλλωνα σήμερα στην Ριζούπολη (19:30, PRESSARIS-LIVE).

Μετά από μια περίεργη περίοδο, απουσιών, διακοπής και προβλημάτων, ο Άρης έχει έναν και μοναδικό στόχο: την κατάκτηση των τριών βαθμών, σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην νέα χρόνια, παίρνοντας βαθμολογικό “οξυγόνο” στο πρωτάθλημα ενόψει των πλέι οφ και φυσικά ψυχολογία για το παιχνίδι κυπέλλου με τη Λαμία…

Σήμερα ο Άκης Μάντζιος μετράει επί της ουσίας τρεις απουσίες: Καμαρά (Κόπα Άφρικα), Ιτούρμπε (τραυματίας), Μάνος (ασθενής). Την ίδια ώρα έχει σημαντικές επιστροφές: Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκαρσία, Γκάμα.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε σοβαροί από την πρώτη στιγμή. Κάθε ομάδα δίνει τον δικό της αγώνα και ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις ομάδες που παλεύουν για την επιβίωση τους, αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι» σχολίασε σχετικά ο προπονητής του Άρη.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελείται από τους: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Εντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης.

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάρκο Γκρότε, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Μπαξεβανίδης και Τουτουαρίμα, ενώ εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Γιακιμόφσκι και οι ανέτοιμοι Ντομίνγκες και Άλβες.

Πρόκειται για τους Σορκάν, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

Διαιτητές: Καραντώνης (Κωσταράς, Παπαδάκης, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Ζαμπάλας, Φωτόπουλος)

To Top