ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένος, πλήρης και ξεκούραστος o Άρης για restart στη Λάρισα, που θέλει προσοχή! (17:00-PRESSARIS LIVE)

Όταν περιμένεις 35 ολόκληρες ημέρες για να παραταχθείς στο παρκέ και πάνω από όλα να κάνεις αυτό που αγαπάς και πληρώνεσαι, τότε το σημερινό ματς με τη Λάρισα για τον Άρη (17:00, κλειστό Νεάπολης, PRESSARIS-LIVE), είναι μια επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Οι κίτρινοι είχαν όλο το χρονικό διάστημα για να γεμίσουν τις μπαταρίες του και να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες του Άρη, για γυρίσουν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι για νίκη. Ο Γιάννης Καστρίτης δούλεψε τον Γενάρη και είδε Χάνλαν- Κέλι να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Άρης οφείλει να δώσει μια απάντηση μέσα στο παρκέ, αφού η τελευταία εικόνα με τον ΠΑΟΚ ήταν τραγική. Στα υπόλοιπα ματς η ομάδα του Καστρίτη πάλεψε και δεν είχε τέτοια εικόνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (14/01) με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Το απόγευμα η αποστολή του Άρη αναχώρησε για τη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Σταύρου Σχίζα ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η Λάρισα του Φώτη Τακιανού όμως δεν είναι καθόλου αμελητέα ποσότητα και προέρχεται εκτός έδρας νίκη μέσα στον Απόλλωνα Πάτρας, ομάδα που υποδέχεται ο Άρης την επόμενη αγωνιστική.

Μάριτς και Μούντι θέλουν μεγάλη προσοχή, ενώ Ζάρας και Τσαϊρέλης είναι γνώριμα πρόσωπα για τον Άρη,

Από κάθε άποψη πρόκειται για μια αναμέτρηση αποδείξεων!

To Top