ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης με… φόρα για νέο τρίποντο και τροχιά πλέι οφ κόντρα στον Βόλο (19:30 – PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με… φόρα από την επικράτηση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στοχεύει σήμερα στις 19:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης, σε νέο τρίποντο για να είναι τροχιά πλέι οφ κόντρα στον Βόλο.

Πιστός στον στόχο του πρωταθλήματος και την εισόδου του στα πλέι οφ, έχοντας ανακτήσει μεγάλο κομμάτι από το χαμένο έδαφος κι ενώ περιμένει την επιστροφή των έξι βαθμών από το CAS, o Άρης δεν έχει στο μυαλό του κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, σε ένα αγωνιστικό τάιμινγκ συνεχόμενων αγώνων.

Όπως παραδέχθηκε και ο Άκης Μάντζιος: “Είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο το πρόγραμμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Να ξεκουραστούμε για άλλη μια φορά και να ανταποκριθούμε σε ένα παιχνίδι που πρέπει να παρουσιαστούμε και πνευματικά και σωματικά πάρα πολύ δυνατοί, για να το κερδίσουμε”.

Αγωνιστικά ο προπονητής του Άρη δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Φαμπιάνο, αλλά και τον τραυματία Λούμορ. Μετράει βέβαια την επιστροφή τόσο του Μπερτόγλιο, όσο και του Γκάνεα, έχοντας πάρει 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή των κιτρινόμαυρων.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Σάκιτς, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Εντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Ντουρκουρέ, Πάλμα, Δεληζήσης, Μάνος, Ασλανίδης. Πρόκειται για 21 παίκτες κι ένας θα μείνει εκτός πριν την σέντρα.

Από την άλλη πλευρά, Κλέιμαν, Πουρίτα και Φαν Βέερτ θα είναι ξανά διαθέσιμοι για το σημερινό ματς για τον Βόλο. Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι εξής: Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Φερράρι, Γκιουλέν, Ρινέρ, Ρομέρο, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Μπαρτόλο, Κορέα, Φερνάντες, Νίνης, Ροσέρο, Ορόζ, Ρεγκατίν, Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Ξάνθης), βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρης Παγουτζής (Πειραιά), 4ος Κωνσταντίνος Τσέτσιλας.

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών).

To Top