ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δυο απουσίες στην άμυνα, οι σκέψεις για Σάκιτς – Ασλανίδη και ο Γκάμα

Ο Άρης εκ των πραγμάτων θα κατέβει σήμερα κόντρα στον Βόλο με δυο διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Φαμπιάνο είναι τιμωρημένος και ο Λούμορ είναι τραυματίας.

Με αυτά τα δεδομένα πάμε για δυο αλλαγές στην άμυνα. Στο κέντρο της, ως παρτενέρ του Μπάμπετς, δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο νεαρός Κυριάκος Ασλανίδης, αντί του Γιώργου Δεληζήση. Είναι ένα δίλημμα που θα απαντηθεί πριν από τη σέντρα με τον νεαρό να βάζει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι αυτός μέσα στους πρώτους έντεκα. Από κει και πέρα για τη θέση του αριστερού μπακ, ο Γκάνεα επέστεψε μεν, αλλά έχασε αρκετές προπονήσεις και ο Εμάνουελ Σάκιτς δείχνει να έχει το… προβάδισμα, όντας ο άνθρωπος που υπέγραψε την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη.

Από κει και πέρα, οι Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπράμπετς συμπληρώνουν την… οπισθοφυλακή του Άρη, ενώ δεν αναμένονται άλλες αλλαγές από τη μέση και μπροστά.

Σάσα, Ματίγια στο χώρο του κέντρου, πιο μπροστά ο Εντιαγέ, με τον Καμάρα στη θέση του φορ, έχοντας στις πτέρυγες τον Μαντσίνι και έναν από τους Γκάμα, Ιτούρμπε με πιο πιθανό τον πρώτο.

To Top