ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ξεκάθαρος ο Άρης! Κανένα… παιχνίδι εντυπώσεων -Τώρα προέχει η αμείλικτη τιμωρία των δολοφόνων!

Ο Άρης ήταν, είναι και θα είναι ως αθλητική οικογένεια μακριά από παιχνίδια εντυπώσεων και σκοπιμότητες. Έτσι και τώρα με… φόντο τη συνάντηση των εκπροσώπων Άρη-ΠΑΟΚ και Ηρακλή με αφορμή την πρόκληση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την κυνική δολοφονία του Άλκη. Δεν άλλαξε σε κάτι τις θέσεις του.

Σε ότι αφορά το θέμα ενός φιλικού αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ μπορεί να έγινε μια προσπάθεια να αλλάξει η… ατζέντα, αλλά τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κανένα… παιχνίδι εντυπώσεων δεν μπορεί να γίνει πάνω από το χώμα που θάφτηκε ο Άλκης Καμπανός. Προέχουν άλλα πράγματα, με πρώτο απ’ όλα την αμείλικτη τιμωρία των δολοφόνων.

Τα όσα επικοινωνιακά έγιναν χθες για την “συμφωνία Άρη-ΠΑΟΚ ώστε να γίνει ένα φιλικό στη μνήμη του Άλκη” απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Όπως σημειώσαμε και χθες, η αλήθεια είναι ότι έγινε κατά την παρουσία των εκπροσώπων στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, μια κουβέντα πάνω στην λογική ότι όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, εάν μπορεί και πώς μπορεί να γίνει ένα τέτοιο φιλικό, με την παρουσία μόνο οικογενειών και παιδιών. Κάτι πολύ θεωρητικό και πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Καμία συμφωνία όμως για κανένα φιλικό.

Δεν χρειάζεται να γίνουμε αναλυτές για να πούμε το… αυτονόητο: δεν μπορεί να γίνει ένα τέτοιο φιλικό, όσο είναι ελεύθεροι οι υπόλοιποι συνεργοί στην δολοφονία του Άλκη. Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τουλάχιστον έξι, ίσως είναι και περισσότεροι… Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για ένα… φιλικό Άρης-ΠΑΟΚ, όσο είναι νωπό το αίμα του 19χρονου που έσβησε χωρίς παραμικρό λόγο. Εφόσον ολοκληρωθεί το έργο των αρχών, αστυνομικών και δικαστικών, ο εντοπισμός, η σύλληψη και η παραδειγματική καταδίκη των ενόχων, τότε ενδεχομένως μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση από την αρχή.

Επίσης και κάτι ακόμη σημαντικό: σε κάθε περίπτωση είναι ένα θέμα που αφορά όλη την οικογένεια του Άρη, όχι μόνο την ΠΑΕ ή τον Καρυπίδη και μόνο η κιτρινόμαυρη οικογένεια θα αποφασίσει εάν, πότε και πώς μπορεί να γίνει ένα φιλικό. Μακριά από σκοπιμότητες και μικροπολιτική εκμετάλλευση.

Η θέση του Άρη ξεκάθαρη: αμείλικτη τιμωρία των ενόχων και φυσικά να μπει ένα τέλος στην αλυσίδα της βίας.

To Top