ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρης: ΟΜΑΔΑ κόντρα σε θεούς και δαίμονες, απέδρασε και συνεχίζει!

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες ο Άρης, η ομάδα του Άκη Μάντζιου πέτυχε χθες νέα νίκη, την τρίτη συνεχόμενη νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και… λάμπει μέσα σε αυτό το πολύ περίεργο και αμφισβητούμενο ποδοσφαιρικό κάδρο με 23 βαθμούς στο γήπεδο, αν και στο βαθμολογικό… μάτριξ της εξυγίανσης έχει 17! 

Επί της ουσίας… απέδρασε και συνεχίζει. Χθες ο Άρης απέδρασε με νίκη απέναντι σε μια από αυτές που μπορούν να κάνουν τη ζημιά, κι όμως δεν την έκαναν. Η φάση του πολύτιμου γκολ του Γκάμα ήταν για χάιλαϊτς.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης “φώναζε” προς τα έξω ότι είναι ΟΜΑΔΑ. Ο Άκης Μάντζιος όταν ρωτήθηκες από το PRESSARIS σχετικά με το αν η χθεσινή νίκη αποτελεί και για τον ίδιο μια προσωπική δικαίωση τόνισε με έμφαση: “Δεν έχει να κάνει με μένα. Είναι μία συνολική προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Μαζί ζούμε τις καλές στιγμές, μαζί και στις κακές. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και μετά το άσχημο αποτέλεσμα που είχαμε, θέλαμε να τονώσουμε τους παίκτες μας. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα”.

Με απλά λόγια; Ο Άρης πέτυχε μια ουσιαστική και επαγγελματική νίκη κόντρα σε μια από τις πλέον επικίνδυνες  ομάδες της Superleauge και συνεχίζει,  βάζοντας τις βάσεις για μια… διαφορετική χρονιά.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι “βουνό”, οι κιτρινόμαυροι για πρώτη φορά φέτος έκαναν την δική τους υπέρβαση, πετυχαίνοντας τρίτη συνεχόμενη νίκη, αλλά γνωρίζουν τις δυσκολίες της συνέχειας.

Όπως… εξομολογήθηκε ο Μάντζιος: “Ήταν το τρίτο απαιτητικό παιχνίδι μέσα σε μια εβδομάδα. Είχαμε μεγάλη καταπόνηση. Κάναμε λάθη από κούραση και από μη καθαρό μυαλό. Είχαμε δυνατότητα και για άλλο γκολ.    Έχουμε κάνει μια εξαιρετική εβδομάδα. Ήμασταν πληγωμένοι πριν τον ΠΑΟΚ. Κάναμε ψυχολογική διαχείριση, ανταποκρίθηκαν και αντέδρασαν τα παιδιά”.

Με αυτά και μ’ αυτά ο Άρης μπαίνει σε ένα σετ αγώνων 3+1, όπου για το πρωτάθλημα κόντρα σε Ολυμπιακό εκτός, ΟΦΗ εκτός, Ιωνικό εντός και ΟΦΗ εκτός στο κύπελλο, θα καταγράψει μέχρι που μπορεί να φτάσει φέτος. Ιδού, λοιπόν,  πεδίον δόξης λαμπρόν!

To Top