ΑΠΟΨΕΙΣ

Κέλι, εσύ σούπερ σταρ!

Η ανοδική πορεία του Άρη συνεχίζεται καθώς οι κίτρινοι δεν είχαν πρόβλημα ούτε με αντίπαλο το Περιστέρι , αν και στερήθηκαν των υπηρεσιών του πρώτου σκόρερ τους Ολιβιέ Χάνλαν (130 πόντους σε 6 αγώνες) , προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό τους δείχνοντας ότι θα έχουν μια πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ηγέτης του Άρη στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του – ποιος άλλος – ο Τζέιμς Κέλι  που πέτυχε το τρίτο συνεχόμενο ντάμπλ ντάμπλ με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ . Ενώ ακόμη είχε 3 ασίστ και 2 μπλόκ.

Ο Αμερικανός αποδεικνύεται επιλογή χρυσάφι και ο κόουτς των κιτρίνων Γιάννης Καστρίτης θα πρέπει να νοιώθει απόλυτα δικαιωμένος που έφερε αυτόν τον παικταρά αν και είχε να παίξει έξι μήνες . Τον ήξερε και μόλις τον έπεισε να πάρει το αεροπλάνο και να έρθει στην Θεσσαλονίκη είπε στους ανθρώπους της διοίκησης ότι θα άλλαζε την εικόνα της ομάδας και θα την ισχυροποιούσε . Και την άλλαξε προς το καλύτερο.

Το πρώτο μήνυμα το έστειλε ο Αμερικανός παίκτης στο παιχνίδι με τον Προμηθέα όταν έκανε σπουδαία εμφάνιση με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ Ακολούθησε εκείνο με τον Ηρακλή στο Παλέ με 29 πόντους και 11 ριμπάουντ .Ήρθε και αυτό με το Περιστέρι και ο  Τζέιμς ολοκλήρωσε μια τριάδα εξαιρετικών εμφανίσεων.
Συνολικά σαυτά τα τρία ματς πέτυχε 75 πόντους (μέσο όρο 25π ανά παιχνίδι) και πήρε 37 ριμπάουντ (μ.ο 12,3). Όσο για την αξιολόγηση είχε μέσο όρο στα τρία παιχνίδια με 33,3  πολύ υψηλός βαθμός.

Την επόμενη αγωνιστική υπάρχει το τοπικό ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία και εκεί ο Κέλι και η παρέα του καλούνται να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να πάρουν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί για τους βαθμούς αλλά και το γόητρο .

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top