Άρης-Ορεστιάδα (20:30, Μίκρα): Από τον τελικό πρωταθλήματος του ΄97, στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού

Ντέρμπι που θυμίζει άλλες εποχές είναι αυτό που θα διεξαχθεί σήμερα στις 20:30 στη Μίκρα ανάμεσα στον Άρη και στην Ορεστιάδα,σ το πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ένα παιχνίδι που σε τίποτα δεν θυμίζει τις παλιές καλές εποχές, όταν οι δύο ομάδες συναντιούνταν στον τελικό του πρωταθλήματος του 1997, με τους «κίτρινους» να πανηγυρίζουν τον έναν και μοναδικό τίτλο στην ιστορία τους, «σπάζοντας» τότε το δίπολο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

17 χρόνια μετά πολλά έχουν αλλάξει σε Άρη και Ορεστιάδα και αμφότερες οι ομάδες δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, ούσες στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Το σύνολο του Γιώργου Γιάτση προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της ΜΕΝΤ, την πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη έδωσε ένα ακόμα φιλικό τεστ με τον Ηρακλή, όπου ο «γηραιός» επικράτησε 2-1 σετ, με τον τεχνικό του Άρη να μένει ικανοποιημένος από την βελτίωση πολλών στοιχείων στην ομάδα του.

Από την άλλη πλευρά, η ακριτική ομάδα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη για αγώνα της Volleyleague ύστερα από επτά χρόνια. Ο Κώστας Δεληκώστας έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους και είδε τον Βούλγαρο Σιμεόν Αλεξαντρόφ να βελτιώνεται σημαντικά.

To Top