Στο “Ανθή Καραγιάννη” τέσσερα χρόνια μετά! (video)

O Άρης επιστρέφει στην Καβάλα τέσσερα χρόνια μετά μόνο που αυτή τη φορά δεν αντιμετωπίζει τον ΑΟΚ αλλά το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος που θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο ως έδρα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ πανηγύρισε το “διπλό” χάρη στο τέρμα του Λονθάνο Οριόλ στο 270 λεπτό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ για τη σεζόν 2010/11.

Λίγες μέρες νωρίτερα οι “κίτρινοι” σφράγιζαν το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην Βιέννη απέναντι στην Αούστρια, με τέρμα του Ρουίζ που χάρισε την ισοπαλία. Σε συνδυασμό με το 1-0 του “Κλ. Βικελίδης” οι παίκτες του Κούπερ πήραν την πρόκριση για να πετύχουν στη συνέχεια μία από τις καλύτερες ευρωπαϊκές πορείες του Άρη, φτάνοντας μέχρι και τους “32” της διοργάνωση όπου και αποκλείστηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι.

Καβάλα(Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Σιόντης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς(Ιωάννου 73′), Αμπντούν, Ναζλίδης(Γιάννου 46′), Ονουάτσι(Δρόσος 70′).

Άρης(Κούπερ):  Σηφάκης, Βαγγέλι, Οριόλ(Καζναφέρης 87′), Κουλουχέρης, Μίσελ, Πρίττας, Τόχα, Μενδρινός(Ναφτί 72′), Χαβίτο, Τσεσνάουσκις, Τσέζαρεκ( Ρουίζ 57′).

Σκορερ: Οριόλ (Άρης 27′).

Κάρτες: Ναζλίδης (Καβάλα 35′), Μενδρινός (Άρης 39′), Σιόντης (Καβάλα 56′), Ρουίζ (Άρης 66′), Πετκάκης (Καβάλα 79′), Γιάννου (Καβάλα 82′), Αμπντούν (Καβάλα 86′), Ντουγκλάο (Καβάλα 92′), Ναφτί (Άρης 94′).

To Top