slideshow-2

Άρης σε κρίση… Προβληματισμός για την πτώση, ανάγκη να το… αλλάξει και να συνέλθει πριν είναι αργά!

Τραγική εμφάνιση, τη δεύτερη συνεχόμενη, πραγματοποίησε ο Άρης. Μετά τον Βόλο, κόντρα στην ΑΕΚ, παρουσίασε ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο, με πολλές αδυναμίες, έχασε με κατεβασμένα τα χέρια και δείχνει ότι είναι σε βαθιά κρίση.

Συνολικά, οι κιτρινόμαυροι είχαν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να παρουσιαστούν σε τόσο άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Λάθη επί λαθών, αδυναμίες, έλλειψη αγωνιστικού πλάνου, πάθους, καθαρού μυαλού και μοιραία γνώρισαν μια κομβικής σημασίας ήττα από την ΑΕΚ. Δικαιολογημένος ο προβληματισμός…

«Δεν υπάρχει αμφιβολία, ήταν πολύ κακή η απόδοση μας. Ήμασταν αρχιτέκτονες της πτώσης μας, με πολύ κακές επιλογές¨ είπε μετά το παιχνίδι ο Άλαν Πάρντιου, μόνο που τέτοιες δύσκολες ώρες δεν υπάρχουν πολλές αντοχές για… φιλοσοφική διάθεση. Ο κόσμος του Άρη πολλή ώρα πριν λήξει ο αγώνας, βλέποντας μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, ξέσπασε σε αποδοκιμασίες που κορυφώθηκαν με την λήξη.

Κανείς δεν μπορούσε να… χωνέψει την τραγική εικόνα της ομάδας. Αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη βρέθηκε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και προσπάθησε να στείλει ξεκάθαρα το μήνυμα για να αλλάξει η κατάσταση. “Συνέλθετε, δεν είναι η εικόνα του Άρη, αυτή που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια” ήταν το κεντρικό μήνυμα, ζητώντας παράλληλα άμεση αντίδραση: “τιμήστε την φανέλα, δείξτε πάθος και καρδιά, εμείς σας στηρίζουμε, αλλά περιμένουμε και από εσάς προσπάθεια”.

Ο ίδιος ο Πάρντιου παραδέχθηκε ότι: “Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σωματικά και ψυχικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας και τους εαυτούς μας. Υπήρχαν πολλά ατομικά λάθη, δεν ανταποκριθήκαμε στο πλάνο μας”, ενώ στη συνέντευξη τύπου ομολόγησε ότι: «Αυτή η ομάδα χρειάζεται μια ανύψωση. Για παράδειγμα με τον Ολυμπιακό η ψυχολογία της ομάδας άλλαξε από το σημείο που σκόραρε. Προσπαθήσαμε αλλά δεν βρήκαμε έναν άνθρωπο να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Υπάρχουν παίκτες για να το κάνουν αυτό, δεν αμφισβητείται αυτό, γιατί έχουμε ποιότητα. Αυτό που με απασχολεί είναι να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να μην δεχόμαστε γκολ».

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης βιώνει μια από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές κρίσεις των τελευταίων χρόνων, σε μια σεζόν όπου είχε βάλει τον πήχη στο ύψος του πρωταθλητισμού. Πλέον καλείται να το… αλλάξει όλο αυτό το “κακό έργο”, πριν είναι αργά, αρχής γενομένης του αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

 

Ξυπνήστε γιατί… χανόμαστε! Ναυάγιο Άρη και ήττα από την ΑΕΚ (0-2) με κατεβασμένα τα χέρια!

To Top