Άρης σε ΦΙΦΑ για Κόκε: «Μας χρωστάει, δεν χρωστάμε…»!

Το θέμα Κόκε απασχολεί καλώς ή κακώς την επικαιρότητα του Άρη μετά την επιστολή που έστειλε στη ΦΙΦΑ, με την οποία ενημερώνει ότι έχει να παίρνει 40.000 ευρώ. Ποια είναι, όμως, η απάντηση των κίτρινων;

Tο οικονομικό θέμα – πέρα από το ηθικό – ανάμεσα σε Κόκε και Άρη είναι ανοιχτό. Όπως είναι γνωστό, όταν ο Ισπανός άφηνε τον Άρη για την Χιούστον Ντινάμο είχε υπογράψει επιταγές συνολικής αξίας 650.000 ευρώ για να… εξαγοράσει την ελευθερία του. Οι επιταγές αυτές δεν έχουν πληρωθεί και η κίτρινη ΠΑΕ τις έχει σφραγίσει, αναμένοντας (κάποτε) το ποσό αυτό να εισρεύσει στα ταμεία της. Οι επιταγές αυτές είναι στο όνομα του αδελφού του Κόκε από τράπεζα της Ισπανίας (Σανταντέρ).

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες μέρες, υπήρχε μια οφειλή 40.000 ευρώ υπόλοιπο από την ΠΑΕ προς τον Κόκε, από τα δεδουλευμένα του. Η οφειλή αυτή δεν πληρώθηκε. Η ΦΙΦΑ ενημέρωσε τον Άρη ότι έφτασε στα γραφεία της επιστολή του Κόκε (όχι προσφυγή) με την οποία της κοινοποιεί το χρέος. Κάτι σαν εξώδικο με άλλα λόγια. Η παγκόσμια ομοσπονδία ζητάει από την κίτρινη ΠΑΕ τις δικές της θέσεις γραπτώς μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Η απάντηση του Άρη ετοιμάζεται και είναι συγκεκριμένη. Οι κίτρινοι θα ενημερώσουν τη ΦΙΦΑ ότι ο ποδοσφαιριστής οφείλει στον σύλλογο 650.000 ευρώ, αναλύοντας παράλληλα, όλα τα δεδομένα. Ο Άρης με άλλα λόγια θα αναφέρει στη δική του επιστολή ότι: «ο Κόκε μας χρωστάει, δεν τον χρωστάμε…».

Ήδη ετοιμάζεται η επιστολή, η οποία θα αποτελέσει την πρώτη απάντηση των κίτρινων. Σε κάθε περίπτωση όπως ανέφεραν στην Αλκμήνης, η όλη ενέργεια του Κόκε αποτελεί ένα ηθικό «unfair» σε δύσκολες εποχές. Όλοι κρίνονται…

 

To Top