ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης στην πρίζα! Νίκη για Ευρωπαϊκό… διαβατήριο κόντρα στον ΠΑΣ (17:00- PRESSARIS LIVE)!

Ο Άρης είναι στην πρίζα! Η κιτρινόμαυρη ομάδα κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να… σφραγίζει το Ευρωπαϊκό… διαβατήριο κόντρα στον ΠΑΣ (17:00- PRESSARIS LIVE)!

Μέσα στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος το κυριότερο είναι ότι δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει ο Μπούργος και το τεχνικό τιμ, σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια, τα οποία θα αποτελέσουν σημαντικά εφόδια για το ματς της Κυριακή.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε την ευκαιρία μέσα στην διακοπή να δουλέψει, εστιάζοντας στο σημερινό παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που παίζει πάρα πολύ κλειστά. Αυτό που προσπάθησαν να κάνουν οι κιτρινόμαυροι αυτές τις δύο εβδομάδες, ήταν να δείξουν τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος και από εκεί και πέρα τι πρέπει να κάνουν για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Με απλά λόγια; Να λύσουν το αμυντικό “γόρδιο δεσμό” των αντιπάλων.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αποτελείται από τους:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Γκάμπα,Γκαρσία, Σάσα, Καμαρά, Ιτούρμπε, Μπάρμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Ματίγια, Σάκιτς, Σούντγκρεν Γκάνεα, Μπεναλουάν, Πάλμα,, Ντουκυρέ, Πάλμα, Χαΐροβιτς, Ντουκουρέ και Μπαμκατά.

Όπως όλα δείχνουν. μάλλον δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ηρακλής Μεταξάς στο παιχνίδι με τον Άρη με αυτή που παράταξε τον ΠΑΣ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Λοντίγκιν, Σάλιακας, Ποζνάνσκι, Κάργας, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκεθ και Περέα.

Τον Παπαπέτρου όρισε ως άρχοντα της αναμέτρησης ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Έλληνας ρέφερι ήταν ο διαιτητής και στο ματς των δύο ομάδων στην πόλη της Ηπείρου, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όπου και δεν είχε και την καλύτερη απόδοση που θα μπορούσε…

Βοηθοί του Παπαπέτρου θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης)-Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών) και 4ος ο Καραντώνης (Ημαθίας).

VAR ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος και AVAR ο Κώστας Ψαρρής (Ζακύνθου).

 

To Top