Τρομερή Ατλέτικο σκόρπισε την Αλαβές (4-1)

Ο “αναγεννημένος”, Ζοάο Φέλιξ και ο Λουίς Σουάρες “υπέγραψαν” τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης στο “Μετροπολιτάνο” με 4-1 επί της Αλαβές, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της La Liga.

Σε μία περίοδο που οι “ροχιμπλάνκος” χρειάζονται όσο τίποτα τις νίκες για να παραμείνουν μέχρι τέλους στο παιχνίδι της εξόδου στο Champions League της επόμενης περιόδου, ο Πορτογάλος διεθνής στράικερ, Ζοάο Φέλιξ, συνεχίζει να σκοράρει… κατά ριπάς και με πέντε γκολ στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Απόψε άνοιξε το σκορ στο ξεκίνημα και “σφράγισε” το “τρίποντο” λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, ενώ το “κλειδί” της νίκης για την ομάδα της πρωτεύουσας ήταν η κίνηση του Ντιέγκο Σιμεόνε να ρίξει στον αγώνα τον Λουίς Σουάρες στο 61΄ αντί του Γκριεζμάν.

Ο Ουρουγουανός στράικερ φρόντισε να δικαιώσει τον Αργεντινό για την επιλογή του, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 75΄ με πέναλτι (είχε ισοφαρίσει προσωρινά η Ντεπορτίβο με τον Εσκαλάντε στο 63΄), ενώ στο 90΄ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε το “κερασάκι στην τούρτα”.

To Top