Άρης, Φενέρ και η φήμη για Ολυμπιακό…

Ο Βαγγέλης Αγγέλου επιστρέφει αύριο στην Θεσσαλονίκη και θα συζητήσει εκ νέου με την διοίκηση του Άρη για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας. Δεν υφίσταται σενάριο για τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν προσκείμενα στους ερυθρόλευκους ρεπορτάζ.

Το σάιτ “katimagiko.gr” έγραψε πως ο Αγγέλου είναι υποψήφιος για τον Ολυμπιακό εφόσον δεν παραμείνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Πληροφορίες του PRESSARIS αναφέρουν πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα με Αγγέλου στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Άρη την συγκεκριμένη στιγμή έχει δύο επιλογές. Την πρόταση του Άρη για ανανέωση και το ενδεχόμενο να πάει στην Φενερμπαχτσέ, αν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και του γίνει πρόταση. Επειδή είναι τέτοια η περίοδος, όλα είναι ρευστά και μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή.

Προς το παρόν μόνο ο Άρης έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Αγγέλου και αυτή θα συζητηθεί από αύριο με τη διοίκηση, η οποία πάντως θα ζητήσει άμεσα την απάντηση του Έλληνα τεχνικού, μέχρι τις αρχές της επόμενης βδομάδας, ώστε να ξέρει που κινείται και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της.

 

To Top