Στον… αέρα οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άρη! Αγωνία γονέων και παιδιών για την “επόμενη μέρα”

Οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του Άρη, ένα από τα “στολίδια” του συλλόγου βρίσκονται στον αέρα! Η αγωνία γονέων, παιδιών και προπονητών για την “επόμενη μέρα” είναι έκδηλη.

Στο PRESSARIS έχουν φτάσει αρκετά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την τύχη των ακαδημιών ποδοσφαίρου. Γονείς, αλλά και προπονητές της ομάδας ζητούν με έκδηλη την ανησυχία, να μάθουν τι γίνεται με το πολυπληθές τμήμα (σήμερα μετράει περίπου 250 μικρά παιδιά), κι εάν υπάρχει σχεδιασμός και οργάνωση για το άμεσο μέλλον.

Μετά την παραίτηση του Τάσου Ορφανίδη από τη διοικητική θέση του επικεφαλής των ακαδημιών, δεν υπάρχει κάποια κίνηση είτε από τον ΑΣ, είτε από την ΠΑΕ, ώστε να δρομολογηθεί ένα πλάνο δράσης και να καθοριστεί το σχέδιο της “επόμενης μέρας”. Ερωτήματα πολλά, απαντήσεις καμία για ένα ζωντανό “κύτταρο” του συλλόγου που μέχρι σήμερα έχει δώσει αξιοπρέπεια, επιτυχίες και έχει “γαλουχήσει” εκατοντάδες παιδιά.

Επισημαίνουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, σε μια προσπάθεια να υπάρχει γενικότερη αφύπνιση στον σύλλογο, με την ελπίδα να προκύψει άμεσα λύση.

To Top