Δεν τίθεται θέμα με το συμβόλαιο του Αγκάνθο, ερωτηματικά για τις δηλώσεις

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Αγκάνθο προκαλούν αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού, ειδικά τη στιγμή που υπάρχει η δεδομένη συμφωνία των δυο πλευρών και ένα προσύμφωνο από τον περασμένο Ιανουάριο σε ισχύ.

Σύμφωνα με όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Ισπανός επιθετικός: «Περιμένω να κλείσει το θέμα του συμβολαίου μου, δεν έχω υπογράψει ακόμη. Θέλω να μείνω, αλλά δεν έχει τελειώσει οριστικά το θέμα της ανανέωσης μου. Είμαι έτοιμος να υπογράψω, αυτό που λείπει είναι να βάλω την υπογραφή μου στο συμβόλαιο, υπάρχει μια καθυστέρηση σε αυτό, δε μου έχει σταλεί ακόμη, με το που σταλεί θα το υπογράψω. Από τον Άρη μου είπαν ότι θα στείλουν το συμβόλαιο, υπήρχαν ομάδες που χτύπησαν στην πόρτα, τους είπα ότι θέλω να συνεχίσω στον Άρη και θέλω να μου στείλουν το συμβόλαιο για να υπογράψω».

Στην Αλκμήνης θεωρούν ότι δεν τίθεται θέμα με το συμβόλαιο του Αγκάνθο, από τη στιγμή που υπάρχει υπογεγραμμένο και από τις δυο πλευρές (ΠΑΕ και παίκτη) προσύμφωνο το όποιο έχει ισχύ και περιγράφει επακριβώς τους όρους της συνεργασίας για την νέα χρονιά (200.000 ευρώ για την νέα περίοδο κι εφόσον κάνει 24 συμμετοχές ανανέωση για τον επόμενο χρόνο με 160.000 ευρώ).

Η καταγραφή των όρων αυτών που προβλέπει η υπογεγραμμένη συμφωνία και στο νέο συμβόλαιο που θα κατατεθεί στην Σούπερ λίγκα, χαρακτηρίζεται τυπικό από τους ανθρώπους του Άρη και οι υπογραφές (λογικά) θα μπουν όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη ο Αγκάνθο για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις δηλώσεις του Νταβίντ Αγκάνθο

To Top