ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άριστο κοουτσάρισμα του Μάντζιου, πάτησε στο… λαιμό τον Χιμένεθ! (video)

Ο Άκης Μάντζιος πήρε την… εκδίκησή του, από τον Μανόλο Χιμένεθ, καθώς χθες έστησε άψογα τον Άρη στο ΟΑΚΑ και εξασφάλισε μία εύκολη, όπως αποδείχθηκε νίκη στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

Ο προπονητής του Άρη, μετά το πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου η ΑΕΚ έφυγε με το “τρίποντο”, χθες ήταν άριστος, από το ξεκίνημα του αγώνα, μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης. Επέλεξε την ιδανική ενδεκάδα για να ξεκινήσει τον αγώνα, τακτικά είχε απόλυτα προσηλωμένη την ομάδα του, ενώ και οι αλλαγές του ήταν απόλυτα σωστές.

Οι “κιτρινόμαυροι”, υπό τις οδηγίες του 52χρονου προπονητή, ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης. Με αδιάκοπο πρέσινγκ, χωρίς αβίαστα λάθη και με καθαρό μυαλό, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΚ να δημιουργήσει κινδύνους, παρά μόνο η φάση του 70΄ και το δοκάρι.

Κέρδισαν κατά κράτος το κέντρο οι Σάσα και Τζέγκο, αμυντικά η τετράδα, Δεληζήση-Ροζ-Σούντγκρεν-Σάκιτς ήταν αλάνθαστη, “εξαφανίζοντας” την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Κουέστα.

Όσον αφορά την επίθεση, όλοι ήταν σε καλή μέρα, με πολλά τρεξίματα και βοήθειες στην άμυνα. Αν οι Ματέο και Μπερτόγλιο, ήταν πιο τυχεροί, το ματς θα είχε τελειώσει νωρίτερα και δεν θα χρειαζόταν το γκολ του Σίλβα στις καθυστερήσεις.

Ο προπονητής του Άρη, πιστώνεται μεγάλο μερίδιο επιτυχίας, στην χθεσινή επιβλητική εικόνα του Άρη, στο ΟΑΚΑ…

To Top