Άρσεναλ: Ο Ροναλντίνιο συμπεριέλαβε τον Ζεσούς στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης

Ο θρυλικός Ροναλντίνιο επαίνεσε τον νέο επιθετικός της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Ζεσούς, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος!

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Ο Γκαμπριέλ Ζεσούς συστήθηκε στο κοινό του «Emirates», σκοράροντας τα πρώτα -δύο- του γκολ στην Premier και με ισάριθμες ασίστ οδήγησε την Άρσεναλ σε επιβλητική νίκη επί της Λέστερ (4-2).

Ο Βραζιλιάνος που μετακόμισε από το Μάντσεστερ και την Σίτι στο Λονδίνο και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίο ξεκίνημα με τη φανέλα των «Gunners» κερδίζοντας παράλληλα τον θαυμασμό πολλών θρυλικών συμπατριωτών του.

Ο Ροναλντίνιο σε πρόσφατη συνέντευξή του στη «Mirror» τόνισε: «Όταν ο Γκάμπριελ πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι είπα ότι θα συνεχίσει να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Όταν του δόθηκε η ευκαιρία, έδειξε αυτό που ήταν ικανός – αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι δεν του δείχθηκε ποτέ η αγάπη που αξίζει ένας παίκτης της ποιότητάς του. Στην Άρσεναλ του δόθηκε η ευκαιρία να είναι το επίκεντρο, του έδειξαν την αγάπη από τον προπονητή και τους οπαδούς και ήδη το ανταποδίδει. Αυτή τη σεζόν περιμένω μεγάλα πράγματα από αυτόν – θα ανταποδώσει την αγάπη που του έδειξαν δείχνοντας ότι δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά και στην Ευρώπη».

To Top